Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
válasz
Memmaao #1041 üzenetére
Én az S5-ön szilikon tokot használtam 2 évig és nagyon megszoktam. Jól védi a telefont, nem lesz tőle jelentősen nagyobb.
Holnap jön meg a T-s fekete Note 7-em, viszont most az élek miatt kicsit tartok a szilikon toktól, mivel azokat ugye nem védi. Jó volna még ma venni valamit, de kicsit tanácstalan vagyok. A Speedshop-nál elég sok gyári és egyéb tok van készleten, most szemezgetem őket.
A zárható tokokat én sem nagyon kedvelem, de most egy wallet szerű tokon azért eltöprengtem, mert egy jogsi, bakkártya és némi készpénz elfér benne, így gyakran elegendő volna csak ezt magammal hordani.
Ez a spigen nem is drága, de itthon ne találok ilyent, a behozatal meg vetekszik az árával.
Az oldalán ez is vízszintesen megállítható akár a gyári S-View. Lehet hogy ideiglenesen veszek egy egyszerű szilikont amíg nem jön szembe egy jobb tok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Könyvajánló
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest