Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
válasz sharplaninac #536 üzenetére
Egy helyet találtam itthon ahol elvileg hirdettek 64 Gb-osat, de nem tűnt túl bizalomgerjesztőnek a hely (kb az ali-gsm ali-gsm-je), hogy nem mertem onnan kockáztatni...
Szóval maradt a 32-es -
Luser2000
addikt
válasz sharplaninac #536 üzenetére
Emlékeim szerint a hazai 64GB~os készülékek az AT&T kínálatából származnak.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
tucsok.
senior tag
-
kiszu
senior tag
válasz sharplaninac #812 üzenetére
Köszi. Akkor, nyugodtan fogom megvenni. Hol vegyem? Tudom, hogy csak gdm bolti garival van, de melyik az amelyik relatíve korrekt is?
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #956 üzenetére
Part Nero? Nem tudom. meg kell kérdezni őket.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #960 üzenetére
Azt felejtsd el. Nincs nekik, és a beszállítónál sincs. Azt mondták, nem tudják mikor lesz, és hónapok is lehetnek. Sehol sincs Note 5 tök, még a Speedshopban sem. Fostam rájuk, és rendeltem egyet a Spigen-től.
25+13 dollár. Drágább, de már kiszállítás alatt van.
Még mindig olcsóbb így, mintha leesik és összetörik.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #994 üzenetére
Nem mertem kockáztatni. Ez a telefon minőséget érdemel mindenben, ahogy az összes felső kategóriás darab. Elég hülyén nézne ki rajta egy gagyi tok, hiszen az fogásra, érzetre sem lenne az amilyennek lennie kellene.
Ez a Crystal Clear tök jó átmenet, mert vékony, és átlátszó, tehát a telefon szépsége, dizájnja nem lesz eltakarva.
Témázás:
Én ebből kimaradok, mert Next Launcher 3D-t használok. Ennél szebb témák, ikonok nem nagyon vannak. A jobb témák drágák (600-1000ft), de megéri, mert látványban sokat adnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
b.bela1
őstag
válasz sharplaninac #1006 üzenetére
Tudjuk. De mivel a környéken ilyen teló hivatalosan nincs, ne is várj más megodást arra, hogy neked ilyen telód legyen. Van hely ahol ezt megmondják, van ahol meg máshogy adják elő.
Aki mást állít, az egyszerűen csak glettel.
( ja! Sajnos a magyar átlagbér nem ennyi....)demeterf2: ha lehetne is külön cserélni (?), akkor is nagy valószínűseggel deformálodott a keret. Ha leesett azért, ha ráültek azért. Vagyis nem lehetne rendesen bepajszerolni az üveget. Most épp egy ismerősöm küzd note3-mal. Itt bukott el ő is.
Másrésről ha 10db ezresből meg lehetna javítani, nem passzolnák le. Úgy hallottam itt a fórumon, hogy 100-as környéke egy notesz5 kijelző. Akkor meg nem éri meg, mert jó drágán lesz egy gányolt telód.
Legyen szerencséd, de nagyon nézd meg.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
veterán
válasz sharplaninac #1043 üzenetére
Az biztos, hogy nem volt új amit te vettél
De végül is ha semmi baj nincs vele akkor szerintem no problem, maximum az ár nem mindegy ugye -
Depression
veterán
válasz sharplaninac #1043 üzenetére
Mikor bementem az xxlgsm-be, és még nem voltam biztos benne, hogy melyik lesz, felbontotta nekem ott az orrom előtt a mate 8-at, a samu a8-at, és a note5-öt is. Persze, csak egyet vettem, és kettő úgy került vissza a dobozába, ahogy te leírted.
Attól még teljesen újak maradtak.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1196 üzenetére
Hello!
Milyen régiókódosat töltöttél le?
Most én is letöltöttem a THR-es romot, ami valóban 1 fájlos volt.
Az XSG, vagy az EGY régiókódosak 4 fájlosak.
SM-N920C modellről beszélek.[ Szerkesztve ]
-
sharplaninac
tag
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1200 üzenetére
Hogy szeded le a romot?
A Samfirm nevű programmal?[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1202 üzenetére
Most újra leszedtem az XSG-t és és a CAU-t, valóban mindkettő 1 fájlos lett.
Ugyanez pár hete még 4 fájlosban jött le.
Passz.
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1214 üzenetére
Majd tudasd légyszi, mire jutottál! Én tegnap este a THR romot szedtem le 4 fájlosban (talán ez most a legfrissebb) és tettem fel a telóra. Smooth.
[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1217 üzenetére
Szuper!
Örülök, hogy sikerült!Luser2000: Nem hagyott nyugodni.
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
válasz sharplaninac #1413 üzenetére
Ehez annyit fűznék hozzá hogy annó vettem egy Sony z ultrát a megszokott GSM boltomban ugye ezt sem forgalmazták az EU-ban hivatalosan 1 hónap után teljesen megadta magát a cucc beadtam javításra majd miután rájöttek hogy nem tudják megjavítani levásárolhattam az árát. Azért jó a GSM mert nekik érdekük az hogy még vásárolj ott és ne térj át egy másikba ha meg hivatalosan veszed meg akkor lehet jobb a szervíz de semmibe vesznek téged mert te vagy 10millio vásárló közül az egyik...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi a hsz-t. Ilyenekről nem nagyon írnak,az okok most mindegy.Megértem a többieket is,mert én is elfogult voltam a Logitech egeremmel kapcsolatban. Baromi drágán vettem anno,de minden fillért megért. Support és a gariztatása is hibátlan volt. De az nem volt költség,ehhez képest.
De nekem ez is előrelépés. Boldog vagyok vele,jó áron vettem és még 1 év gari is van rá. Mindig lehet jobb és kereshetjük a tökéletest,de valahol meg kell húzni a határt. Nálam itt volt. Pont amit leírtál az miatt nem akarok még többet fizetni,mert csak a gondom lesz több ha baj van. Ezért fizessek többet,hogy lemondjak a a prémium gariról?Ne legyen hozzá alkatrész?Lehet benne jobb ujjlenyomatolvasó. Eddig se volt,ezzel sincs bajom. Szebb kijelző? Talán százalékosan kimutatható,de ez is szép. Gyorsabb? Note 2-nél már ez is fényévek,azzal is elvoltam. Sokáig lehetne sorolni.
Samsung is simán beszerezhetne egy alkatrészt.Mi van a ha Amerikában vetted,itt nyaralsz és itt ment tönkre. Akkor meg se javítják neked? Minimális raktárkészelt lehetne belőle(nem lenne tételpár db alkatrész a központban),de már nem akarják megtartani a ügyfeleket. Nincs prémium gari,szoftver frissítéseket is visszatartják,csak vegyél új telefont. Huawei legalább jó irányba indult el. Gondolkoztam is rajta,csak drága újonnan. -
b.bela1
őstag
Szerintem belenyúltál. Van ilyen...
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
zack
nagyúr
Én más helyzetben vagyok a Note5-tel kapcsolatban. Én úgy vettem, hogy ha szerviz kell, 1 év a gari, bármi baja is lesz. Mivel nincs EU-s forgalmazás, 30 nap az átfutási ideje a szerviznek, de bármi baja van megcsinálják. Erre az időszakra kapok egy felső kategóriás csere telefont.
Nem turkálok senkinek a zsebében, csak úgy van beállítva, mintha nem érné meg váltani Note5-re. Holott megéri, csak annak, aki nem elmélkedik azon, hogy jobb helye is lenne, meg olcsóbb a Note 4.
Mindenkinek más ár/érték arány a kedvező.
Nem 182k volt, hanem 149k. Azért van egy kis különbség. Most Part Nero-ban 150k.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #1418 üzenetére
Minden elromlik. A csúcs telóknál talán kisebb az esélye, de ez is típus függő.
Nézd meg a Galaxy S szériát. Ahhoz képest, hogy csúcs elég sok gond volt vele. Vagy ott vannak a Sony-k.
Attól mert drága, benne van, hogy javítani kell. Nem azért zászlóshajó mert nem romlik el, hanem mert a hardver és a szoftver a legmagasabb szintet képviseli a megfelelő optimalizáltsággal.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
OmniaI900
tag
válasz sharplaninac #2553 üzenetére
Honnan sikerült beszerezni???
-
Snoop27
őstag
válasz sharplaninac #2833 üzenetére
En is gondolkoztam rajta, hogy talan el kene adnom s vennem egy 7-est, de semmi ertelmet nem latom, semmibe nem tudnek bele kotni, ugy jo az 5-os ahogy van
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest