Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Utólag fel lehet tenni a Note5-ben is használatos gyorsjegyzetet, de ez nem az igazi így, mert kétfelé menti, hiszen a lezárt képernyőn írást a beépített gyáriba menti. Nincs művelethez adás funkció. Csak olyan opció van, ha számot mentesz el, és fölé tartod az Spent akkor bemásolható a tárcsázóba és hívható.
Már beszéltem a Samsunggal, azt ígérték, orvosolva lesz, bár erre mérget nem vennék.Elég komplexen elmondtam a problémát, remélem orvosolják. Minden funkciót tekintve remek telefon, de ebben a szoftveres részben butítva lett, ami érthetetlen számomra.
-
zack
nagyúr
Apróhirdetések linkelésének a topikokban nincs helyük.
Ha ettől elvonatkoztatok, az ára nem hogy nem alkatrészár, de ilyen hibákkal elég borsos.
Én alig észrevehető esztétikai hibával, hibátlan működéssel adtam el 55k-ért. Elment volna 60k-ért is mert hibátlan a működése.Alkatrész sehol, Ázsiából kell rendelni, illetve talán ebay-ről, de ott sincs hozzá minden.
Ha alkatrészárban akarod adni, az max 30-40e, és nem 60. -
zack
nagyúr
2 napja eladtam a Note 5-öt. Biztos, hogy jó helyre került, ismét megismertem egy remek embert, és jót beszélgettünk. Gondolom majd bejelentkezik, pilu01 néven.
Kapott hozzá egy Spigen tpu hátlapi tokot is ajándékba. -
zack
nagyúr
Köszönöm!
Nem GSM bolti, hanem hivatalos magyar garis. Ez így tényleg drága, de kellett hozzá céges (flottás) előfizu is (így azért olcsóbb volt), mert milyen dolog hogy az ügyvezetőnek nincs céges kártyája...
Ár/érték arányt félretéve nagyon összetett, remek telefon! Note 5 mellette "őskövületként" hat.
Január elejéig lesz benne a régi számom a Note5-be, utána megy eladásra. Előre láthatólag akciósan 55e környékén. Tehát aki megveszi, nem fog rosszul járni vele. -
zack
nagyúr
Nálam van a Note 8.
Ami elsőre feltűnt, hogy az Spen-nek gumi hegye van.
Kicsit öregnek érzem magam. Note 5 után ezt a telefont belakni nem 2 nap lesz, annyi beállítás van. Ha pedig egyszer kész lesz, factory reset nem nagyon lesz. -
zack
nagyúr
Holnapra félre van tetve a Note 8.
Délelőtt szerintem már nálam lesz.
A Note 5-öm viszont eladó lesz csökkentett áron. Akit érdekel, keressen privátban.
Működésileg hibátlan, kijelző karcmentes, aksija szinte gyári állapotban, de a hátlapon van minimális sérülés, ami szinte nem is látható.
Gyárilag független (Part Nero GSM), 2016.05. vásárlás. -
zack
nagyúr
Jött update!
-
zack
nagyúr
De ez a "nem tudja eldönteni mi legyen" normális? Mert szerintem nagyon nem. Van, hogy oldható ujjlenyomattal, van hogy nem. Ha nem, bekapcs gomb majd vissza, és utána jó.A felülettel dettó ez van.
Erre nekem nincs időm, sem energiám.
De ha neked sem problémamentes, akkor nem kell úgy jellemezni, hogy x ideje használod, és nálad minden oké vele, mert így nem vezetsz félre senkit. Én csak azért vettem meg, mert azt írtad jó, és egyforma telefonunk van. Nyilván a 2k nem ver a földhöz, de elég dühítő, hogy ajánlva van valami, linkelve, és miután megveszi bárki, utána derül ki, hogy a problémamentes program mégsem problémamentes. -
zack
nagyúr
A programot töröltem. Remélem nem ahhoz van köze a hektikus működésnek, és a "biztonsági házirend megváltozott" szövegnek, hogy a stabil működéshez root kell.
Ez csak az egyik része, mert van hogy be sem adja a lezáró screen-t, és a gyári felület fogad. Következő lezárásnál meg beadja.
Ha neked sincs root, akkor nem értem, mitől nem jó nálam. Illetve nem csak nálam, mert egy kollégám is feltette a Huawei P9-re, és nála sem stabil a feloldás, és neki is van hogy a gyári lezáróképernyő jön be. -
zack
nagyúr
De hogy működik nálad az ujjlenyomat? Nekem azt írja, hogy a biztonsági házirend megváltozott, és az ujjlenyomat nem használható.
Egyelőre nem akarom visszacsinálni, az lenne a tuti ha működne. Mint kiderült, egyébként működik, csak annyira halvány, hogy semmi sem látszik.
Az ujjlenyomat dolgot kellene még megoldani. Ha nálad megy, nekem is kellene hogy működjön. -
zack
nagyúr
Jött új (kisebb) frissítés. 26MB.
-
zack
nagyúr
330k-ért nem igazán győzött meg.
Oké, GSM-ben 250-270k környékén fog nyitni, ami azért vállalhatóbb, de hogy őszinte legyek, ezt még mindig nem érzem annyival jobbnak mint a Note5-öt. Jobb, jobb...Egy kicsivel.
De el fogok gondolkodni egy 100-150k olcsóbb S8/S8+ vételén is, és lehet lemondok a cerkáról. A 6.3 colos kijelző szerintem feleslegesen nagy, az ujjlenyomat olvasó pedig ha már kényelmetlen, legalább ne 300k környékéért legyen kényelmetlen.Megint ott tartunk, hogy egy kicsit jobb lett, pofátlan magas árazással. Nagyon hiányzik a piacról a Note 7, mert az lenne az igazán jó vétel.
-
zack
nagyúr
válasz
Traptor #2845 üzenetére
Garanciát illetően a Note5 elég zűrös, mivel az EU-ban nincs hozzá semmi (nem forgalmazták). Szó szerint. Minőségi tokot is a gyártótól kellett vennem, mert semmi sincs hozzá.
Ettől még jó és stabil telefon.
Újonnan már sehonnan se tudsz venni, vagy esetleg 1-2 beragadt példányt, de 170k-t én már nem adnék a 32GB változatért lassan 2017 derekán. -
zack
nagyúr
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását.
Hetekben lesz mérhető, mire ismét belakom.
Azt azért valaki megmondhatná, mitől lehet, hogy visszaállításnál, egyetlen 2015-ös mentés szerepel (N910C Note4), holott törlés előtt is mentettem biztonsági mentést...
Ott vannak most is a mentések dátumai (mai) de ha a visszaállításra rámegyek, csak ezeket a 2015-ös mentéseket akarja visszarakni. Note5-öt nem is látja, mint eszköz.
-
zack
nagyúr
válasz
Snoop27 #2838 üzenetére
El kell még döntenem, hogy mit akarok. Ha marad, akkor root lesz. Ha megy, akkor nem fogom piszkálni.
Ebben az állapotában, bár a kijelző gyönyörű, 80-85k-nál többet nem fogok érte kapni.
G6-ot kipróbálnám, de 201k, tehát +120k.S8 +160k. Ennyit egyik sem ér.
Másik Note 5 viszont megérné, még 120k-ért is (64Gb). -
zack
nagyúr
válasz
Snoop27 #2832 üzenetére
Köszi.
Ez így elég szájba rágós, ez alapján fogom csinálni.
Én csak azért cserélnék 7-re, mert kissé pókhálós lett a cerka oldalán a hátlapon, esésből adódóan.
Alig látszik, és semmi baja működésileg, de zavar.De ha találok 64Gb fiatal használt Note5-öt jó árban, lehet az lesz.
-
zack
nagyúr
Május 12.-én lejár az 1 éves garanciám. Szeretném rootolni, jó lenne hozzá egy magyar leírás.
Volt már itt leírva, vagy esetleg aki rootolta, megtenné, hogy csinál egyet? -
zack
nagyúr
Hosszú sms üzeneteknél kikapcsolható, hogy mms-be konvertáljon?
-
zack
nagyúr
válasz
b.bela1 #2812 üzenetére
Nem gyenge. Azt hiszem, ha az új Note-ot is elqúrják, gyártót váltok.
Nem fogok fejest ugrani megjelenéskor. Ki kell várni, hogy milyen, nincs mese.
Akik látatlanban előrendelték az S8-at, na ők az über madarak. Ők az "úttörők".
Főleg ha az egész széria szenvedni fog a "pinky" kijelzőtől. -
zack
nagyúr
Játék eszi a legjobban. Ezt a részét annyira nem ismerem, mert inkább mini "irodának" használom minden nap. De a GPS is keményen eszi, főleg ha nem offline.
Sokat navigálva nekem se bírja ki estig.De egyébként beégésnek semmi jele, ami azért így 1 évhez közelítve elég megnyugtató.
-
zack
nagyúr
Szerintem itt még mindenkinek a gyári aksija van. Ha romlott is valamennyit, a Nougat tompította.
Amíg 1 napot kibír, addig szerintem felesleges a csere.
Neked mennyit bír, és milyen felhasználói szokások mellett?
Nekem röhögve kibírja a napot, ha csak telefonálok (sokat), 6db email szinkron (push), sms, zene, 1 óra navi (Waze).
Ha a navi több, mert éppen sokat megyek, akkor töltöm szivargyújtóról. -
zack
nagyúr
"Szerda délután jelentette be új, zászlóshajónak szánt telefonját a Samsung. A mobil nem olcsó. A Galaxy S8 hazai ára 274 990 forint lesz. Az új Galaxy nagyobb képernyővel érkező, S8 Plus változatának ára 299 990 forint – ez egyébként forintra pontosan megegyezik az Apple nagyobb készüléke, az iPhone 7 Plus árával.
A felénk április 28-án megjelenő, de már mindhárom hazai szolgáltatónál előrendelhető készülékek éjfekete, levendula és jeges szürke változatban lesznek elérhetők." -
-
zack
nagyúr
válasz
Snoop27 #2724 üzenetére
Ha megveszed, van 1 órád, ha nem tetszik, vissza tudod kérni a pénzt.
Más dimenzió. A gyári az egy fapados xar ehhez képest.(#2725) hito
Nem 1:30 lett, mert nyomkodtam is...02:45.
Kékfényszűrőt használni fogom, a felbontás állítást szerintem nem. Inkább az energiagazdálkodástm ha nafta kell. -
zack
nagyúr
Bátran lehet frissíteni. 10p nyomkodás után eddig nagyon jónak tartom. Nem volt FR. A fordító is hibátlanul működik. Kékfényszűrő jó, nem tudom mit nézzek meg, amit specifikusan csak a Note kapott. Azokat kellene csekkolni.
Szerintem új telefont kaptunk. A kamera felülete elképesztő lett, és nagyon egyszerű a használata.
Az energiagazdálkodási rész is változott, képernyőfelbontást szépen váltogatja.
Memóriakezelés is jobb lett. 1,8GB van szabadon belakva. -
zack
nagyúr
Fent van.
-
zack
nagyúr
300MB van hátra.
-
zack
nagyúr
Aqua Mail Pro Key most akciós! 4.99$ --> 2.49$
-
zack
nagyúr
Frissítés persze még mindig nincs.
Van valakinek friss infója? Március eleje volt eddig, de az már elmúlt. -
zack
nagyúr
De találtam egy ilyet is, ami alapján minden nap nézhetjük már.
-
zack
nagyúr
Elméletileg március 6. a Nugát időpontja nekünk.
-
zack
nagyúr
Ilyet még nem b@sztam komolyan mondom.
Ujjlenyomat, pin van beállítva feloldásra, mert elengedhetetlen.
Gondolt egyet, és húzásra is feloldja. Beállításokban pin, ujjlenyomat van. Nem tudom mi lehet, mert húzásra feloldja, de ujjlenyomatra is.
Volt újraindítás többször is, de gyári beáll. visszaállítását nem fogom tudni megcsinálni, elég lesz majd főverzió frissítésénél.Ötlet?
-
zack
nagyúr
Drága kijelzőt kapott + nincs senkinél raktáron, mert az EU-ban nem forgalmazták.
Nem fogsz jobb ajánlatot kapni.
Én nem csináltatnám meg, ha kijelző cserés lenne, eladnám alkatrésznek. Fődarab, ház, mikrofon, kamera, Spen stb.
Mivel nincs az EU-ban, így többet érhet alkatrészben is.
Főleg annak, akinek kell belőle valami, és nem akar Távol-Keletről rendelni. -
zack
nagyúr
Nálam is gond nélkül üzemel.
Nem tudok mit írni. Nincs gond vele. Nem lehet oldalakon keresztül arról beszélni, hogy az eddigi egyik legjobb, és legstabilabb telefon. -
zack
nagyúr
válasz
ulmusminor #2567 üzenetére
Nem tudom mit tartalmaz. Nem veszek észre semmit.
-
zack
nagyúr
válasz
ulmusminor #2567 üzenetére
Tényleg jött. Nem tudom mi ez, csak 30MB.
Most telepedik. -
zack
nagyúr
válasz
ulmusminor #2563 üzenetére
Ez sem tökéletes, csak egy alternatíva.
-
zack
nagyúr
válasz
b.bela1 #2559 üzenetére
Neked is, és minden Note 5 tulajnak!
Kitaláltam a megoldást a problémámra. A Galaxy Tab A 9.7 Spen táblagép. Szerintem veszek egy jó telefont, amihez nem kell Spen, és veszek hozzá egy ilyen Spen-es táblagépet.
Így mentesülök attól, hogy csak cerkás telefon jöhet szóba, és telefont egész széles spektrumban választhatok. Első körben S7E vagy Google Pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest