Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Rendeltem én is egy fekete 32Gb verziót.
Csütörtökön érkezik.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz Elemerke23 #888 üzenetére
Az aktuális Note széria mindig az S széria felett van pozicionálva.
De egyébként attól függ mire akarod használni. Hardveresen nincsenek nagy különbségek, inkább felhasználásban. Ha az Spent nem használod ki, és alap funkciókra használod, akkor S6.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Elemerke23 #892 üzenetére
Antutu minek? Inkább hiszel egy szintetikus bench programnak, amit a gyártók kényük kedvük szerint tudnak befolyásolni, vagy hiszel a személyes benyomásaidnak használat közben?
LG G4 sem domborított Antutuban, mégis annyira gördülékeny, folyékony, gyors volt, hogy egy bench program sem tükrözte a képességeit.
Kamerában szerintem azt tudja mint az S6, G4, de volt aki azt mondta, hogy auto módban szebb képeket lőtt mint a G4, és valljuk be, mindenki ezt használja a legtöbbet. G4-nél jobb képeket szerintem csak az S7 tud, tehát ha a Note 5 auto módban jobb, az nagy érdem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Rendeltem egy Spigen Ultra Hybrid tokot Crystal Clear színben. [link]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nálam van. Első benyomásaim jók, bár még nem vagyok nyugiban, nem volt időm átnyomkodni. 1,5 órája van nálam. Anyagminőség pazar, nagyon egyben van.
Emlékeim szerint azért jóval másabb használni mint a Note 4-et. Nekem a kijelző is szebbnek tűnik, de lehet ez csak azért van, mert más az üveg.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Elemerke23 #900 üzenetére
Fotókat majd rakok fel, ha eljutok a fényképezéshez. Próbaképeket csináltam, azok jók lettek. A telefont meg tudod nézni bárhol élőben, neten, youtube-on. Én sem fogok róla jobb képeket csinálni (időm sincs erre).
Előlapi kamerája? Ez érdekel most a legkevésbé. Az Spen funkciókat nézem át este ha megjöttem, auto hangrögzítést beállítom, és minden ami a melóhoz kell. Aztán majd hétvégén szórakozom vele kint, ha jobb lesz az idő (fényképezés).Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Aksi idő jól alakul eddig.
65% vagyok, 12ó25p aksihasználat, 2ó20p kijelző, 1ó20p navi, 25p Tidal, 15p hanghívás.
Becsült hátralevő üzemidő 16 óra.Ez eddig perfekt.
-
zack
nagyúr
20% töltöttség
19ó52p akkuhasználat, 4ó53p kijelző, 1ó24p Waze, 40p Tidal, 20p Facebook, 19p hanghívás, 17ó24p bluetooth, folyamatos Wifi illetve LTE.
Szerintem ez így elég korrekt.Eddigi legjobb telefonom minden tekintetben!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Elemerke23 #908 üzenetére
Nincs nagy arca. Igaza van.
Gondolj csak bele a hozzám intézett kérdésedbe. Fotózzam le a telefonom. Minek?
Elmész, és megtapogatod, ahol ki van állítva. Ha csak meg akarod nézni, google kereső, és a képek között lesz kismillió Note 5.
Van sok magyar teszt is, azokat is át lehet olvasni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Pff. Most tényleg a szelfi kamera a szempont? Ezt szerintem hetek múlva tesztelem. LG G4-el a 10 hónap alatt összesen ha 10db kép készül az elülső kamerával az is családi (párom, és a fiaim).
Engem az se zavarna, ha nem lenne elöl kamera.Új üzemidő:
7% töltöttség, 24ó3p készenlét, 5ó11p kijelző, 1ó2p hanghívás, 30p Tidal, 22p Waze, 17p Facebook, 5db email fiók szinkronizálása, folyamatos WiFi, LTE.
-
zack
nagyúr
válasz Depression #916 üzenetére
A hardverhez képest szerintem nagyon jó az üzemidő. G4 sem bírt többet gyengébb hardverrel. Sőt. Kijelzőidőben jócskán elmarad.
Ezeket csak azért osztom meg, hogy egy reggel elindulós 100% töltöttséggel röhögve kibírja estig. Persze irodában, autóban is tudom tölteni, de az 5ó+ kijelzőidő ilyen hardvertől nagyon jó 5,7 colos méretben.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Elemerke23 #920 üzenetére
iPhone topik a tied. Ott szeretik a szelfis kérdéseket.
-
zack
nagyúr
válasz Depression #923 üzenetére
Bizony. Ez csak amolyan hozzávetőleges infó. Ettől eltérhet bármelyik irányba.
A fényerőt nem írtam, de megtanultam hogy SAMOLED esetében jobb a békesség (beégés), és egyébként sincs bajom az auto fényerővel, mert jól szabályozza. Így nekem mindig auto a fényerő. GPS nálam is folyamatosan megy, ahogy minden érzékelő is a kényelem érdekében.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz OmniaI900 #926 üzenetére
Tulaj se nagyon van, nem hogy olyan aki főzötteket pakol fel.
Megmondom őszintén, én majd biztos romolgatós leszek egyszer, de egyelőre biztos nem. Atom biztos telefon kell, nem szállhat el, mert melós anyagok is lesznek rajta, és nincs időm romolgatni. Ezen túlmenően drága hozzá minden, és nem akarom bukni az 1 év garit. Ha megoldják valahogy a Knox ugrása nélkül a root-ot, akkor biztos ki fogok jó párat próbálni.
Sok telefonomon volt főzött (LG G2, Note 4, G4 5.1.1), Note 4 esetében buktam a 2 éves magyar garit is, és bár egyikkel sem volt gondom, itt (még) nem vállalom be.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
G4-nél mindenképpen jobb. Kijelzőben, hardverben, mindenben.
Nem nagyon játszom, de ha igen, Traffic Rider.Heti szinten max 1-1,5 óra. Nagyon jó készségfejlesztő is (Traffic Rider). Reflexeket szinten tartja, ami életmentő is lehet akár valós vezetési körülmények között.
Ide kapcsolódik, hogy G4-en is játszottam ezt (csúcs motor megvan, már csak a tunningra gyűjtök), de idegesített, hogy viszonylag hosszú idő amíg újratölt. Note5-ön szinte minden azonnal történik. Tök furi, hogy a töltési csíkot szinte nem is látom.Fényképezés auto módban jobb mint G4-nél. Manual módot nem használtam. Fókusz gyors, és kevesebb az elmosódott rontott, hibás fókusszal készített kép. A gyors elérés 2x home gomb, ami 1-2 sec ujjlenyomat olvasással együtt. Jóval kényelmesebb, és gyorsabb mint G4-nél.
Ujjlenyomat olvasót ha rendesen beállítod, nem hibázik, és problémamentes. Nekem a hüvelykujjam, és a mutatóujjam van felvéve jobb és bal kézen külön regisztrációban (1 ujjlenyomat: hüvelykujj, 2 ujjlenyomat mutatóujj).[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Semmit sem fogsz érezni. G4 és Note 5 között igen, mert látom, hogy szebben fut a Traffic Rider. Az effektek is szebbek, és jóval simább.
S7-be én nem tennék ennyi pénzt. Szinte fél évente jön ki újabb S modell. Az előző ára pedig meredek zuhanásba kezd. Note esetében ez nem drasztikus. Évente 1, és ha ki is jött az új, a régi ára nem zuhan be.
Note 4 ára is tartja magát.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Végigjártam. Note 2, S4, HTC One, LG G2, Note 4, LG G4 (2db).
Note2-höz képest a Note 4 is fényévek.
120kból talán egy új Note 4-et kapsz. Az 5 azért még 160k környéke, és ez a 32GB változat. Ez a tárhely, amire neked kell, arra kevés (filmek). Max 1-2db full HD film fér el rajta. A 64GB pedig 200k, tehát ez kilőve.
S6 dettó, amit fentebb írtam. Filmezésre MicroSD-vel bővíthető telefont kell venni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Szépen szól a Note 4, de csak az Exynos variáns, bár a Note 5 ebben is jobb (Vsonic GR07).
Ha elég a tárhely, akkor biztos 5-öt vennék.
Mindkettőre megérné váltanod, de ha mindenképpen váltasz, inkább az 5. De a 32GB ha bekapcsolod 24-25GB környéke amit használhatsz, ezt ne feledd.
Annyi hátránya van, hogy csak 1 éves bolti garival elérhető, és semmi sincs hozzá itthon (tok,kiegészítő) mivel egész Európában nem forgalmazzák.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Depression #938 üzenetére
A boltnak adnia kellett volna. Hol vetted?
-
zack
nagyúr
válasz Depression #941 üzenetére
Hívd fel őket, hogy nem tudod tölteni, és kérsz egy átalakítót. Adniuk kell, hiszen nem tudod tölteni.
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #956 üzenetére
Part Nero? Nem tudom. meg kell kérdezni őket.
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #960 üzenetére
Azt felejtsd el. Nincs nekik, és a beszállítónál sincs. Azt mondták, nem tudják mikor lesz, és hónapok is lehetnek. Sehol sincs Note 5 tök, még a Speedshopban sem. Fostam rájuk, és rendeltem egyet a Spigen-től.
25+13 dollár. Drágább, de már kiszállítás alatt van.
Még mindig olcsóbb így, mintha leesik és összetörik.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Remélem nem követted el azt a hibát, hogy nem szinkronizáltad fel a névjegyeket Google fiókra...
Nekem annyi a névjegyzék, hogy teló eladás előtt gyári beáll. visszaállítása, majd új telóba be, google fiók megad, és 1 perc múlva a névjegyek a telefonomon.
Amikor mentesz egy névjegyet, válaszd ki a Google fiókodat, hogy oda mentse.Tok az nincs. Ne vegyél Ebay-ről. Nehéz eredetit venni. Inkább a Spigen honlapjáról rendeltem 10k-ért, nehogy belefussak egy kajliba. Ez tuti eredeti lesz.
-
zack
nagyúr
Vannak névjegyzék backup progik. Én a helyedben a Note 4-ben levő MicroSD-re kimenteném egy progival (átmásolni a SIM névjegyeket a telefonba, majd onnan backup). A mentés ha már a MicroSD-n van, akkor elég egy MicroSD HC/XC kártyaolvasó, és fel tudod másolni a Note 5-re.
Most vettem én is egy kártyaolvasót a 64GB kártyához (64-hez már XC olvasó kell a formázáshoz), mert nem tudtam formázni HC-s olvasóban csak 32GB-ra. Ha van OTG kábel, és USB-s kártyaolvasó, akkor a telóra közvetlen rá lehet dugni.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
A legolcsóbb egy OTG kábel, ami pont ilyen, és akkora pendrive-ot dugsz rá amekkorát akarsz.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Én nem használok ilyeneket. Hátlap is csak azért kell, hogy le tudjam tenni asztalra és máshova, úgy, hogy ne sérüljön.
De ha jó rá a Note 4 fólia, akkor no problem.Hogy tetszik egyébként Note 4-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz sharplaninac #994 üzenetére
Nem mertem kockáztatni. Ez a telefon minőséget érdemel mindenben, ahogy az összes felső kategóriás darab. Elég hülyén nézne ki rajta egy gagyi tok, hiszen az fogásra, érzetre sem lenne az amilyennek lennie kellene.
Ez a Crystal Clear tök jó átmenet, mert vékony, és átlátszó, tehát a telefon szépsége, dizájnja nem lesz eltakarva.
Témázás:
Én ebből kimaradok, mert Next Launcher 3D-t használok. Ennél szebb témák, ikonok nem nagyon vannak. A jobb témák drágák (600-1000ft), de megéri, mert látványban sokat adnak.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1001 üzenetére
Reggel már nem is viszem a töltőt magammal. Nem tudok olyat adni neki melóba, hogy késő délutánig lemerüljön.
-
zack
nagyúr
válasz demeterf2 #1004 üzenetére
Szerintem kompletten fogják cserélni, külön nem. Attól hogy érzékel, közel sem biztos, hogy nem sérült.
-
zack
nagyúr
válasz demeterf2 #1008 üzenetére
Gyönyörű lett. Ott egy b@szom nagy folt a kijelző felső harmadán, ami a hőlégfúvótól keletkezett, és úgy tűnik, ott is fog maradni. Ezen kívül borzalmas pepecs. De ha nagyon szőrözni akarok, többször is látszik, hogy meg van vágva a videó, és ki tudja milyen telefonnal folytatódik.
Ha ezt valaki bevállalja, úgy hogy garit is ad rá neked, hogy nem kúrja szét, az nagy marha.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1015 üzenetére
Azért globálisan sokkal jobb mint a 4. Anyaghasználat, ergonómia, kijelző, SoC, kamera, ujjlenyomat olvasó, Spen használat szerintem hatékonyabb, pontosabb. Gördülékenyebb szoftver, töltési idő drasztikus csökkenése.
Tehát a lényeges dolgokban történt előrelépés. Egyedül aksiban nem, de a mostani csúcsok között nem kell szégyenkeznie.
Szerintem méltó utódja a 4-nek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1017 üzenetére
Kamerát teszteltem élesben. Szerintem brutál. G4-hez képest is.
Az már csak hab a tortán hogy 2x home gombra lezárt képernyőről 1-2mp és a kamera aktív. Nagyon kényelmes, és gyors, főleg ha hirtelen elő kell kapni.
A képek minősége pedig pazar. Nehéz rossz képet csinálni, és az auto mód nagyon pontos, fókuszt még nem tévesztett.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1023 üzenetére
Nekem nincs bajom a gyárival, az auto mód nekem tökéletes. De a különböző módok elérhetőségét tényleg megoldhatták volna egyszerűbben.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Az enyém új volt, fekete. 149k.
De nem is keressetek privátban, mert ez egyedi "csak nekem" ár volt.Egyébként a bontott újakra van egy elméletem. Szerintem a vámon bontják ki, amikor bejön az Unió területére.
Tudtommal az összes bontott, és mivel az EU-ban nem forgalmazzák, amikor belép, felnyitják.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Jó hír, hogy egyre többen leszünk! Még a végén pörögni fog a topik.
-
zack
nagyúr
válasz N.YCityBoy #1054 üzenetére
Nekem még 1 telefonom se romlott el. Volt egy G2, ami besárgult 8 hónaposan, de azt sem én gariztattam, úgy adtam el olcsóbban, hogy majd a vevő garanciáztatja.
Volt még ezen kívül 1 a hosszú évek alatt, ami teljesen meghalt, nem is emlékszem a típusra, olyan régen volt. S2, Note 2, iPhone 4, S4, HTC One, Note 4, G4 amiket hosszabb ideig használtam, egyikkel sem volt semmi. HTC One-ban volt 2db subpixel hiba, de nem volt látható.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz N.YCityBoy #1057 üzenetére
Tény, hogy elromolhatnak, de a meghibásodások nagy része már vételkor jelen van, elég ritka a felső kategóriában, ami tökéletes x hónapig, és utána elromlik. Persze van ilyen is, csak ki tudja melyik mennyire volt rendeltetésszerűen használva. Kapott e párát a fürdőszobában, esőben volt e telefonálgatás, hányszor esett le, stb. Mert a meghibásodások x része ehhez köthető.
LG G4 esetén volt most nagyobb volumenű hardveres hiba, amit a gyártó nem ismert el, de szinte az összes javításra beadott készüléken fődarabot cseréltek, ami 2015-ös gyártású volt. De sokaknál eleve előjött a bootloop hiba, és ezzel adták be. Ezek manapság elég ritka hibajelenségek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest