Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
De ez a "nem tudja eldönteni mi legyen" normális? Mert szerintem nagyon nem. Van, hogy oldható ujjlenyomattal, van hogy nem. Ha nem, bekapcs gomb majd vissza, és utána jó.A felülettel dettó ez van.
Erre nekem nincs időm, sem energiám.
De ha neked sem problémamentes, akkor nem kell úgy jellemezni, hogy x ideje használod, és nálad minden oké vele, mert így nem vezetsz félre senkit. Én csak azért vettem meg, mert azt írtad jó, és egyforma telefonunk van. Nyilván a 2k nem ver a földhöz, de elég dühítő, hogy ajánlva van valami, linkelve, és miután megveszi bárki, utána derül ki, hogy a problémamentes program mégsem problémamentes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest