Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz
Vadászmenyét #1097 üzenetére
De legalábbis egy intelligens kezelő, meg egy újraindítás. + egy alapos körülnézés Gsam battery-vel.
Fr. azért macera. Az csak a végső megoldásDummyBoy: bloatokat a disabler menű felső lehetőséggel lőtted ki?
" tiltsa le az összeset" -
DummyBoy
senior tag
válasz
Nekem is ez volt... Vedd meg a Package Disabler Pro-t, (1 dollár...) és lődd ki a Bloatware-eket... Nekem bejött, most 9 óra használat és 36% kijelző mellett 77%... Előtte az volt mint neked (920V-m van...)
-
Depression
veterán
válasz
-
Vadászmenyét
aktív tag
Gondolom ilyenkor azért nem ártana egy factory reset:
-
válasz
Vadászmenyét #1093 üzenetére
Igen 6.0.1
-
Vadászmenyét
aktív tag
Melyik a jelenlegi legújabb android note 5höz? 6.0.1? A következő meg csak a 7 lesz majd?
-
boksz
senior tag
Én is próbáltam már csomó kamera app-t., de még mindig a gyári Samsung a legjobb.
Itt a szöveg alatt láthatjátok képeim, szerintem nem kell több ennél -
aero.
veterán
Páran kérdezték a kamerát, az elmúlt 11 napban lőttem vele 1100+ képet, rakok be majd pár mintát.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23 #1080 üzenetére
Na azért óvatosan azzal a kijelzős kijelentéssel még megsértődom
gratulálok a szerzeményhez
-
b.bela1
őstag
válasz
DummyBoy #1082 üzenetére
Nem mondod!
10 perc, mert ittam egy kávét, meg toltam egy bagót. Maga a "művelet" 2 perc.
Kicsit 5-nek is görbül a széle, de kevesebbet mint a 4. Picit holo. De nem zavar.
Tok nem kicsi, most még furcsa, de jó védelem az tuti. Eléggé para az 5 üveg hátulja, eleje. Fogásra tuti, tapad a kézhez, picit sem csúszik.
Most így biztonságban érzem. -
b.bela1
őstag
Megjött az xprotector, meg a verus tok.
Össze is csinálom. -
Elemerke23
tag
Na végre nekem is lett note 5!és itt prohardverről sikerült kapjak alig várom hogy megkapjam a fizumat és hozathassam le
KAMIKAZE_HUN tőlle vettem
s6edge plus-t akartam de ez hibátlan karcmentes,és azt mondják szebb a kijelzője mint a s6+é!
-
b.bela1
őstag
válasz
Elemerke23 #1076 üzenetére
Imei variáltat láttatlanban ne vegyél. Ha már előre magyarázkodik, inkább hagyd. Lesz másik.
Helyben eszköz névjegyeiben riírja. -
zack
nagyúr
válasz
Elemerke23 #1074 üzenetére
Nézd a jó oldalát...Előbb rootolhatsz.
-
Elemerke23
tag
Na sziasztok újra!találtam pár céges note 5öt függetlent,de csak 3hónap garanciával vannak 130ba!nem kell féljek ? 3 hónap garanciával!
-
b.bela1
őstag
válasz
DummyBoy #1071 üzenetére
Ha nem használod , én notesz4-en disabler pro-val kilőttem minden knox holmit. Erre még nem tettem fel. Gugliban pedig csak gmail szinkronizál, minden lehetséges helyen, minden le van kapcsolva.
zack: lesz ám! Szerintem 7-8h kijekzőt tud minden hokusz-pókusz nélkül. Nálad meg megy a fészbuk is.
Nagyon jó. -
zack
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1068 üzenetére
Ennél lesz jobb is.
"7% töltöttség, 24ó3p készenlét, 5ó11p kijelző, auto fényerő, 1ó2p hanghívás, 30p Tidal HiFi, 22p Waze, 17p Facebook, 5db email fiók szinkronizálása, folyamatos WiFi, LTE."
-
DummyBoy
senior tag
Nálam még mindig tragédia az akku idő, még mindig Android system, a telefon nem megy le sleep be, jövő héten kipróbálom a factory resetet, aztán meglátjuk...
-
-
b.bela1
őstag
válasz
Elemerke23 #1066 üzenetére
Részemről Sorigsm kft kipróbált. Felhívtam, beszéltünk, korrekt volt. Másnap reggel átvettem futártól. Amit ígért, azt kaptam. Nem tököltem, játszós pénzből ment.
De ne vedd sértésnek, tiszta szívből mondom, jószándékból, ha ennyire be vagy lőve pénzügyileg, akkor tényleg jobb ha megtapogatod a kinézett darabot. -
válasz
Elemerke23 #1063 üzenetére
Ha ilyen értékű telefont vagy bármi mást veszel mindenképpen a személyes szemrevételezés és kipróbálás ajánlott vásárlás előtt!
Próbáld megoldani valahogy a feljutást Bp-re, mert szerintem ebben a kérdésben senki sem tud neked segíteni itt -
zack
nagyúr
válasz
Elemerke23 #1063 üzenetére
Hívd fel hétfőn a Part Nero-t és egyeztess vele. Futárral szerintem le fogja tudni küldeni.
-
Elemerke23
tag
srácok lehetne egy kérésem hozzátok? segitenétek nekem,én Békésmegyei vagyok,a közelembe nem találok note 5 öt vagy s6edge plust,csak pest meg ilyen messze környéken,utazni meg nem tudok érte,viszont nagyon magánszemélytől se merek venni mert félek hogy vagy egy klónt vagy téglát kapok
a céges hirdetéseket meg még megpróbálnám de kitudja hogy nem e kamu az is lehet nincs is olyan cég!olyan segitség kellene hogy mejk céges hirdetések azok amik jofogáson tuti nem csalás!ez a két telefon ami érdekelne!
-
-
b.bela1
őstag
válasz
N.YCityBoy #1059 üzenetére
Emberünk azért magabiztos, mert 2008-ban vettem az első ilyen telómat. S. Ha azt mondom még mindig megy barátom lányánál, elhiszed? Kijekző beégés ellen saját hitvallásom van, más meg soha nem ment tönkre. Pedig én sem akarom felsorolni, kb. minden samu volt S, note kategóriában.
Csatkakozom zackhez. A hibák nagy része felhasználói hiba eredménye, valamint ha az első 1-2 hónapban nincs gond, akkor már nem is lesz.
Az ördögöt értem, de szerencsémre máshoz jár.
Igazából ez meddő téma, mert itt mindenki hátra dughatja a gariját.
Itt a hit többet ér. -
Más!
A töltésnél ugye van a gyorstöltés funkció ez tökéletes mivel 70 perc alatt telepumpálja az aksit, viszont ha kiveszem a pipát és a sima töltést választom majdnem 5 órát ír, ez most komolyCsak azért mivel ez a gyorstöltés nem igazán tesz jót az aksinak, szerintem
-
zack
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1057 üzenetére
Tény, hogy elromolhatnak, de a meghibásodások nagy része már vételkor jelen van, elég ritka a felső kategóriában, ami tökéletes x hónapig, és utána elromlik. Persze van ilyen is, csak ki tudja melyik mennyire volt rendeltetésszerűen használva. Kapott e párát a fürdőszobában, esőben volt e telefonálgatás, hányszor esett le, stb. Mert a meghibásodások x része ehhez köthető.
LG G4 esetén volt most nagyobb volumenű hardveres hiba, amit a gyártó nem ismert el, de szinte az összes javításra beadott készüléken fődarabot cseréltek, ami 2015-ös gyártású volt. De sokaknál eleve előjött a bootloop hiba, és ezzel adták be. Ezek manapság elég ritka hibajelenségek. -
-
zack
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #1054 üzenetére
Nekem még 1 telefonom se romlott el. Volt egy G2, ami besárgult 8 hónaposan, de azt sem én gariztattam, úgy adtam el olcsóbban, hogy majd a vevő garanciáztatja.
Volt még ezen kívül 1 a hosszú évek alatt, ami teljesen meghalt, nem is emlékszem a típusra, olyan régen volt. S2, Note 2, iPhone 4, S4, HTC One, Note 4, G4 amiket hosszabb ideig használtam, egyikkel sem volt semmi. HTC One-ban volt 2db subpixel hiba, de nem volt látható. -
sharplaninac
tag
Nálam note 4 en a kijelző beégett, kék háttérnél látható volt valami pókerasztal meg a kártyák körvonalai. Media marktos volt ezért gariba cserélték a kijelzőt. Ja, és igy vettem, ( használtan) nem én égettem be...
-
-
b.bela1
őstag
válasz
Vadászmenyét #1051 üzenetére
Azt nem tudom milyen volt 5.1-el, mert 6 volt rajt.
De a note4 6.0-val ezt meg sem közelíti, pedig az is észrevehetően jobb lett.
Notesz5 normál használat mellett, nem bír lemerülni. Amúgy nem hazudttak. Gugli szoláltatások, android rendszer most nem zabálják az aksit.KAMIKAZE_HUN: gsmtől vettem, papír adásvételi. Hoool érdekel! Több ilyen samum volt, soha nem volt gondom.
Nem romlanak ezek el. -
Depression
veterán
válasz
N.YCityBoy #1048 üzenetére
Remélem az ilyen hozzáálás miatt nem fogják legközelebb nekem azt mondani, hogy így néz ki a bontatlan doboz.... Kell, vagy nem kell?
-
Vadászmenyét
aktív tag
Valakinek nőtt az üzemideje 6.0.1-re való frissítés után? Én nem vettem észre, pedig úgy lett beharangozva a rendszer, hogy milyen hiper szuper takarékos technológia dolgozik benne.
-
-
b.bela1
őstag
válasz
N.YCityBoy #1045 üzenetére
Ha tip-top, akkor tényleg csak az ár nam mindegy.
Itt még a gari is csak "isten bizonyra" megy.
Ha jó, akkor ok. ha nem akkor meg lehet menni sóhivatalba panasszal.
Tudjuk. Így vettük.
De megérte!sharplaninac: a bemutató telók nem ilyenek. Attól nem kell félni. Azokkal telefonálni sem tudsz.
-
válasz
Depression #1046 üzenetére
Nem kötözködésből de ami már ki lett bontva és be volt kapcsolva ha még csak kipróbálás szintjén is, azt már nem nevezhetjük vadonat újnak!
sharplaninac-teljesen jól csináltad én is visszaküldtem volna!
-
sharplaninac
tag
válasz
Depression #1046 üzenetére
Igen, valószínű itt is így lehetett, de én egy bontatlan dobozost rendeltem és nem azt kaptam így visszaküldtem. A rendelésnél felhívtam a figyelmet hogy ellenőrizni fogom a doboz sértetlenségét.
Sajnálom hogy igy alakult kicsit gyanakszom hogy bepróbáltak egy visszaadott megunt, vagy bemutató készülékkel... Mindegy majd személyesen veszem át úgy hogy előttem nyitja fel az eladó. Ennyi pénzért gondolom elvárhatom . -
Depression
veterán
válasz
sharplaninac #1043 üzenetére
Mikor bementem az xxlgsm-be, és még nem voltam biztos benne, hogy melyik lesz, felbontotta nekem ott az orrom előtt a mate 8-at, a samu a8-at, és a note5-öt is. Persze, csak egyet vettem, és kettő úgy került vissza a dobozába, ahogy te leírted.
Attól még teljesen újak maradtak. -
válasz
sharplaninac #1043 üzenetére
Az biztos, hogy nem volt új amit te vettél
De végül is ha semmi baj nincs vele akkor szerintem no problem, maximum az ár nem mindegy ugye -
sharplaninac
tag
Zack nem kötekedni akarok, ne értsd félre..
-
sharplaninac
tag
A nekem kiszállított bontott "új" ról hiányzott a gyári védőfólia a szines kis ábrákkal.. Vajon azt is lehúzhatják a vámnál?
Egyébként vettem már gsm boltos új készüléket 170 ert , előttem nyitották fel, vágták szét a zárócimkét, a doboz sértetlen volt, a tartalma pedig ahogyan a nagykönyvben meg van írva... -
b.bela1
őstag
Az igen! Elég fogyokúrás árcédula újért. Nekem már van, de egyiért megegy is jöhet. Írhatok privátot?
Enyém is fekete, csc szerint "unitet arab emirátus"
Pár hónapos használt, gyönyörű fekete gyémánt színű. Még szopik.
Nagyítóval sem találok karcot.
Egy hiba van. Naptárban, s tervezőben júni 6-tól, júli 5-ig ramadán be van írva gyárilag, úgy hogy vazze nem lehet törölni.
Bexarok! Úgyhogy jövő héten veszek egy kisebb szőnyeget, meg térdvédőt, hogy meg tudjam tartani. Volt benne arad cuccuk, de azt engedte törölni. -
-
zack
nagyúr
Jó hír, hogy egyre többen leszünk! Még a végén pörögni fog a topik.
-
zack
nagyúr
Az enyém új volt, fekete. 149k.
De nem is keressetek privátban, mert ez egyedi "csak nekem" ár volt.Egyébként a bontott újakra van egy elméletem. Szerintem a vámon bontják ki, amikor bejön az Unió területére.
Tudtommal az összes bontott, és mivel az EU-ban nem forgalmazzák, amikor belép, felnyitják. -
b.bela1
őstag
válasz
Elemerke23 #1037 üzenetére
Nézd végig, pár hete 132 körül hirdettek több darabot valami pesti plázagsmben. 1-2 hónapos használtak. Hibátlannak hirdették őket. Szerintem sz@rt nem árulnak. Kuvaiti olajos megunta, elhozták.
140-ért fogsz találni. -
b.bela1
őstag
válasz
Elemerke23 #1035 üzenetére
Most szórakozol!?
Itt mindenki most vette!
De én pl. jófogásról kaptam le, gsmes emészthető áron, + eladttam a 4-et.
Egész jó áron lehet kifogni, de magánszemélytől ott azért ne vegyél. Gsmnél elvileg lehet reklamálni, vannak kötelezettségeik. Elvileg... Arany, fehér mindig van, fekete ritkább, 130-150. Újat is találsz neten, azok azért 170 környéke.
Maga a teló bexarás, az biztos! -
Elemerke23
tag
nincs itt olyan aki esetleg eladná?
vevő lennék!
-
Nekem is bejön eddig nagyon!
NOTE 4-em volt azt is szerettem és 1 évig nyúztam ami nálam nagy szó, remélem ezzel is így lesz -
b.bela1
őstag
Na végre. Csak leszünk egy páran.
-
-
OmniaI900
tag
válasz
N.YCityBoy #1028 üzenetére
Szerintem meg en egy honapja vettem 150 ert 3honapos keszuleket . Adtak hozza tokot is meg vezetek nelkuli toltot
-
Sziasztok!
Tudnék venni egy ilyen készüléket 32gb-os változat 4 hónapos patika független 130000ft, megéri?
Köszönöm -
b.bela1
őstag
...és most sem hozza. Sajnos. Töröltem. 4-nél ugyanez volt snap kamerával. 3-on még jobb volt, azt' ott vége is lett. Gyári minőséget nem tudják előzni. De még olyant sem hoznak.
Annyi a jó, hogy pro módban lehet menteni három beállítást. Amúgy is csak én vagyok finnyás. Már a jó sem jó...
Itt a tiopikon rajtam kívül senki sem panaszkodott. -
b.bela1
őstag
-
b.bela1
őstag
Újabb +! Note4 6.0-ból kimaradtt a szürke árnyalat mód.
De hopp! 5 tudja. Kisegítő lehetőségekben látásnál össze lehet variálni. Home gomb 3× nyom, és szürke. Melóban én szeretem, mert kíméli a képernyőt, és még kevesebbet fogyaszt.
Márcsak azért is, mert nálam most hogy kb. beállt a rendszer, a kijelző az első. Pedig minden alapon van. -
zack
nagyúr
válasz
b.bela1 #1017 üzenetére
Kamerát teszteltem élesben. Szerintem brutál. G4-hez képest is.
Az már csak hab a tortán hogy 2x home gombra lezárt képernyőről 1-2mp és a kamera aktív. Nagyon kényelmes, és gyors, főleg ha hirtelen elő kell kapni.
A képek minősége pedig pazar. Nehéz rossz képet csinálni, és az auto mód nagyon pontos, fókuszt még nem tévesztett. -
zack
nagyúr
válasz
b.bela1 #1015 üzenetére
Azért globálisan sokkal jobb mint a 4. Anyaghasználat, ergonómia, kijelző, SoC, kamera, ujjlenyomat olvasó, Spen használat szerintem hatékonyabb, pontosabb. Gördülékenyebb szoftver, töltési idő drasztikus csökkenése.
Tehát a lényeges dolgokban történt előrelépés. Egyedül aksiban nem, de a mostani csúcsok között nem kell szégyenkeznie.
Szerintem méltó utódja a 4-nek. -
b.bela1
őstag
Jó, persze! Könnyű katát táncba vinni!
Igazából az a gond, hogy nem könnyű ezt megtapizni. Pesten van, de máshol csak elvétve.
Nálunk szhelyen, egy boltban sincs. Én is láttatlanban vettem, azt' ugye nem kis pénz.
Nem sokan csinálják ezt meg. Konkrétan gőzöm sem volt mit kapok. Mákom volt...
De az bizony igaz, ha nem tűnsz fel notesz4
-ben a dologgal, lehet még mindig az van. Neked ha megfelel, valószínűleg nekem is. Gondoltam. Nem mindegy ki mondja a tutit! Tudtam, hogy van összhasonlítási alapod.
Úgyhogy ja.
Öröm, bódottág!
6 meg még odébb van.
Belépő ár vicces lesz. Sokaknak lelohad majd a lelkesedése. Ez meg addig veri a 4-et. -
b.bela1
őstag
Olyan sz@r ez a teló, hogy ki fog halni a topikja.
Most így pár nap után, azt tudom mondani, az sd, infra hiányát kárpótolja az élmény! Bazz, ez úgy pörög, ahogy a 4 sosem fog. 4g kezelés pedig hibátlan. Ahol eddig netem csak elvétve volt, most simán megy a legnehezebb oldal is. Most már senki sem szól, hogy nem vagyok kapcsolható. 4-nél bizony volt ilyen... Akadás, röccenés felejtve.
Egyszóval bexarás! -
zack
nagyúr
válasz
demeterf2 #1008 üzenetére
Gyönyörű lett.
Ott egy b@szom nagy folt a kijelző felső harmadán, ami a hőlégfúvótól keletkezett, és úgy tűnik, ott is fog maradni. Ezen kívül borzalmas pepecs. De ha nagyon szőrözni akarok, többször is látszik, hogy meg van vágva a videó, és ki tudja milyen telefonnal folytatódik.
Ha ezt valaki bevállalja, úgy hogy garit is ad rá neked, hogy nem kúrja szét, az nagy marha. -
b.bela1
őstag
válasz
sharplaninac #1006 üzenetére
Tudjuk. De mivel a környéken ilyen teló hivatalosan nincs, ne is várj más megodást arra, hogy neked ilyen telód legyen. Van hely ahol ezt megmondják, van ahol meg máshogy adják elő.
Aki mást állít, az egyszerűen csak glettel.
( ja! Sajnos a magyar átlagbér nem ennyi....)demeterf2: ha lehetne is külön cserélni (?), akkor is nagy valószínűseggel deformálodott a keret. Ha leesett azért, ha ráültek azért. Vagyis nem lehetne rendesen bepajszerolni az üveget. Most épp egy ismerősöm küzd note3-mal. Itt bukott el ő is.
Másrésről ha 10db ezresből meg lehetna javítani, nem passzolnák le. Úgy hallottam itt a fórumon, hogy 100-as környéke egy notesz5 kijelző. Akkor meg nem éri meg, mert jó drágán lesz egy gányolt telód.
Legyen szerencséd, de nagyon nézd meg. -
sharplaninac
tag
Na megjött a megrendelt Note 5-öm a Partnero tól. A honlapon azt irják, hogy "A készülékek mindegyike ÚJ! Dobozos, Bontatlan Csomagolású Kártyafüggetlen. Gyártói vagy Bolt Garanciás. Magyar menüs és az összes Gyári hozzá tartózó tartozékot tartalmazza. " Ez a doboz felnyitott állapotban került kiszállításra, a dobozt lezáró 2 cimke közül az egyigk végig el volt vágva.. ha.. ja és egy havi magyar átlagkeresetet kérnek érte..
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Hamarosan kapni fogok egy Note5-öt. Az egyetlen baja, hogy betört a kijelzője de tökéletesen érzékel nincs baja. Csak a felső üveg sérült. Tudtok esetleg egy szervizt ahol megcsinálnák? Előre is köszönöm a választ! -
Vadászmenyét
aktív tag
Hi!
Galaxy Note5 AT&T (SM-N920A)
Ha valaki ezt a készüléket tudná rootolni, fizetnék is érte... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest