- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Nem kovetem mar ugy 5 eve, a Note4-em ota, de ezekhez mar nincs HDTV adapter? S3 es s4 gyonyoruen ment vele, meg tolteni is lehetett(illetve kellett)kozben, aztan a Note4 HDTV adapterenel minimum volt hogy csak 4K-s TV-vel mukodik, na mondom fuck off samsung, akkor marad a screen mirroring, ami vegulis utolag nezve kenyelmesebb is, HA, minden adott
-
Schuler888
senior tag
Note3 Neo volt utoljara sztem ilyen jol eltalalt ar-ertek aranyu telefon, pont azokat a dolgokat nyestek ki, amik nem letfontossaguak, de a szokasos remek kijelzo es teljes funkcionalitasu S-Pen rendelkezesre all. Ez meg annak is siman megeri akinek nem kell amugy napi szinten a ceruza. Az meg hogy baloldalon van a kibekapcs gomb a note10en, note10+ 5g elott s10+ volt es semmibol nem tartott atallni, es sztem nincs is atlagon feluli kezugyessegem
a YT Premium tobb honapos ingyen hasznalattal es YT Music-kal gondolom ehhez is jar, kapudrog a kesobbi elofizeteshez, en mondom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest