- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
forgonati #33 üzenetére
Beszéltem én egy szóval is az IP védelemről? Lehet hogy neked fontos de nekem pl nem az mert nem szoktam fürdeni a mobilommal és még szelfizni sem szoktam a kádba...
A "pixelhibát" viszont nap mint nap látnám a kijelzőbe akkor is ha a nálam töltőtt idő alatt egyetlen szelfit sem csinálnék és egyszer sem meríteném vízbe a telefont. Egy átlagos esőt meg bármelyik telefon kibír ha van IP védettsége ha nincs.
Szóval maradjunk annyiba hogy neked fontos az IP védelem én simán beáldoznám hogy teljes kijelzőt kaphassak. Sőt akár az első kamerát is hajlandó lennék beáldozni. -
Segal
veterán
Tegnap megnéztem a westendbe a telefonokat. S8+ tulajként nem kapott el a birtoklási vágy...
A konkurencia több téren is lehagyta a Saamsungot
Ott a kameralyuk amikor más modelleken már megoldották a hiányát (engem még az sem érdekelne ha egyáltalán nem lenne rajta elől kamera vagy legalább egy harmadik verzió amin nincs), nincs benne 5x optikai zoom, 90hz kijelző sincs, sikerült a jack-et is lehagyni (ezt bezzeg át tudták venni a konkurenciától), tiszta szégyen hogy ennyiért nem jár hozzá a jack átalakító meg a nagyobb töltő... (pont mellettem vakított a Samsung eladó egy érdeklődőt úgy fogalmazott hogy támogatja a telefon a 45 wattos tőltést....)
Szóval nekem ez kimarad de a leendő tulajoknak sok boldog percet kívánok vele. peace
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- SUSE Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest