- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macskasy
tag
válasz
peter100 #4696 üzenetére
S9+ on elhasznaltam két whitestone üveget is másfél év alatt. Az a baj nagyon nehéz őket úgy felrakni hogy ne menjen alá egy porszem se, illetve hogy ne levegősödjön fel. Ment a dzsihad is az s9 topikban hogy jó vagy nem a domeglass.Kb 20 emberből kettőnknek sikerült akkor és úgy felrakni mint ahogy azt kell. Az enyém mégis fel levegősödött 3-4 hónap után. De nem érdekelt mert csak a bal felső sarokban volt egy pici levegő. Azzal használtam 9-10hónapot, és 8-10kijelzö töréstől védett meg.
Fentebb linkeltem videót, igazabol a domeglass is csak egy sima 9dollaros uveg alirol, loca ragasztóval meg uv lámpával egy szép dobozban.
Én most fogok rendelni alirol, de mar nem fogok domeglasst venni. Siman jo egy pardollaros uv ragasztos tempered glass. Berendelek 4-5féle kitet biztos ami biztos alapon. De még így is megfogom úszni egy fél whitestone domeglass árából az egesz fólia mizériát.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest