- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NavySeal #2352 üzenetére
Nálam Note 10 Plus-on az üzemidő rosszabb, mint az S10+ -on volt. Én a kijelzőt kevesebbet használom, de sok Tidal, Spotify, Youtube megy rajta. Napi 15-20 rövidebb telefon. Este meg 1-2 óra futás, amikor az órám használja a Live Track-et.
Nem azt mondom, hogy rettenetesen rossz, de nincs olyan nap, hogy ne töltenék rá, vagy a kocsiban, vagy a melóhelyen. Különben nem bír ki egy napot. Ha nem töltök rá, akkor este a tv előtt ha megnéznék pár weboldalt, már bemegy 15% alá.
Szóval szerintem az aksija pont még nem elég.A kijelzője azért sokkal használhatatlanabb, mint az S10-é volt, mert ezen még rajta van a gyári fólia. Baromira töri a fényt, napsütésben sokkal olvashatatlanabb, mint az S10 volt már fólia nélkül. De ez meg holnaptól megoldódik pár hónapra.
-
válasz
NavySeal #2352 üzenetére
Én az S10 Plus-t cseréltem Note 10 Plus-ra.
Elsösorban a toll miatt,de a többi része is előrelépés (kivéve a jack csati...).
Üzemidőben sokkal jobb,ujjlenyomatolvasója szerintem pontosabb és gyorsabb,a 256GB tárhely több mint elég.
Nekem a formája is jobban tetszik,de nagyobb is,amit azért szokni kellett.
Teljesítményben viszont nincs érezhető különbség,a 12gb ram és a 8gb ram között átlagfelhasználással nem érzek nagy különbséget.
Én leginkább a toll miatt választottam,csak emiatt cseréltem,munkámhoz nagy segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest