- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sompetike #2125 üzenetére
ha a céges telon megy ami android akkor 100%, hogy a NOTE-on is belőhető.
ami lehetséges, hogy kell neki egy 3rd party app (pl citrix) vagy VPN vagy knox stb..
az összes háttérben megy és sokat fogyaszt és egyben monitorozza a telefonodat. cég függő mit engednek meg, mit néznek és hogy lehet beállítani.nézd meg a céges telefonodon hogy a fiókok között, hogy szerepel és azt másold le.
-
-
mert pl ha elmész bulizni és egy árokban alszol, reggel mikor tudsz beszélni tudj hívni egy taxit. vagy ha haza is találsz egy where is my phone-al megtaláld melyik árokban van a telefonod.
és alapból ez ad egy kb infot, hogy napközben mennyit merül ha nem nyúl hozzá az ember.
-
-
tegnap este 22:47kor 20%al letettem, grey scale+ne zavarjanak üzemmód be volt kapcsolva, 2 sim, wifi és nullára merült reggelre. (7:56 alatt, nagyon nem örültem. ha legalább 8:13at kibírt volna ébresztett volna, így nem.
)
borzalmas.(appok között semmit nem mutatott, mert újraindult. de ma újra kipróbálom 100%-ról, akkor remélem kibírja reggelig)
-
válasz
telefonmágus #1654 üzenetére
akkor nekem mákom volt, 07.31
-
válasz
telefonmágus #1590 üzenetére
az lehet, az enyém ezüst.
-
válasz
telefonmágus #1587 üzenetére
az enyémben volt
-
válasz
Parallaxis #739 üzenetére
nem csak email címmel lehet belépni, hanem a hozzá rendelt telefonszámmal is.
de részemről befejeztem, aki nem akar nem állít be pin-t. de idejét múltnak erős lenne nevezni.most olvasom utána mit írtál:
"pontosabban arról, hogy a topiktárs szerint SIM PIN hiányában könnyen be lehet lépni a lock-olt készülékbe, ami nagyon nem igaz)."
én egyáltalán nem erre gondoltam! hanem hogy a sim kártyáddal még vissza tudnak élni, ha nincs rajta pin. -
pont ezt mondtam.
(#715) Parallaxis
googlebe telefonszámot is beírhatsz, ő tudja mihez van kötve, neked nem kell tudni. -
válasz
Parallaxis #713 üzenetére
kb 5 perc belépni akár a googleba ha ott a sim
átállítja a jelszót majd eldobja. egyébként sem fog semmilyen beméréssel foglalkozni a rendőrség ilyen esetekben.. tiltsd le a sim-et ennyit mondanak. -
válasz
Parallaxis #704 üzenetére
és nem lehet kivenni a telefonból a sim-et és másik telefonba betenni ami nem kér pint?!
-
nekem nem a sebesség a bajom, 1 nem esik kézre, nyomni is kell de nehezen találom el
-
válasz
mkriszadmin #226 üzenetére
neeeh, az nagyon gáz lenne.
(nekem is 256os, és benne) -
-
nem találom a "secure startup" funkciót, már nincs benne? (note9 ben még volt)
-
másnak is kicsit nehezebben jön ki a toll mint pl a note 9ből?
nem rossz, csak kicsit szokatlan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged