Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
"Tehát ha például nem a kikapcs gombbal nyomod ki, hanem mondjuk a nova launcher gesztus vezérléssel altatod be a telefont, akkor mindig jelkódot fog kérni."
Ez nem igaz! Én a Nova launcher kettős koppintásával zárom le a telóm és feloldás az ujjlenyomattal működik, nagyon ritkán kér megerősítést feloldáskor mintával. -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Ha vaóban a CP melett döntesz , vigyázz mert egy teljes napig ha megoldható ne nyúzd a kijelzőt. De fogják mondani és komolyra kell venni . Utána is még egy két napig " foltos " lesz ,mert párologni fog a zselé Én mindkét telefonomra nyá időben tetettem fel és így is napok teltek el ,mire teljesen kikeményedett . Óvatosan LCD tórlő kendővel símogattam le a kipárolgó matériát.
Szval , csak óvatosan ! -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Konkrétan ezt,amit mutatsz nem isemerem......Az üvegfóliáról eltérőek a tapasztalatok abban a tekintetben,hogy érzékeli/nem érzékeli. Nekem Note 8 -on UV ragasztós volt és érzékelte. Annyi a titka,hogy felrakásnál a zselét erősebben szét kell oszlatni és nem lesz annyira vastag az anyag azon a részen. A hátránya pedig egyértelmű tapasztalatom,hogy a lehajló ívnél irritálja az ujjunkat. Magyarul ott éles .
Úgy adtam el és sokat agyaltam a Note 9 fólia cserénél mit tegyek fel. Átnéztem sok lehetőséget és a MediaMarkt - os [Clear Plex] fóliát tetettem fel. Nem olcsó ,de Nekem bevállt. Így most Note10+-on is ezt használom a kijelzőn és a hátlapon is. Van két lehetőség a választáskor. Van olyan,ami az széleire nem ér rá , illetve , ami a széleire is ráhajlik. Én az utóbbit használom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem is kéne egy ilyen munkahely, ahol munka közben filmezni lehet