- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
$atirka #11951 üzenetére
"Tehát ha például nem a kikapcs gombbal nyomod ki, hanem mondjuk a nova launcher gesztus vezérléssel altatod be a telefont, akkor mindig jelkódot fog kérni."
Ez nem igaz! Én a Nova launcher kettős koppintásával zárom le a telóm és feloldás az ujjlenyomattal működik, nagyon ritkán kér megerősítést feloldáskor mintával. -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10572 üzenetére
Ha vaóban a CP melett döntesz , vigyázz mert egy teljes napig ha megoldható ne nyúzd a kijelzőt. De fogják mondani és komolyra kell venni . Utána is még egy két napig " foltos " lesz ,mert párologni fog a zselé Én mindkét telefonomra nyá időben tetettem fel és így is napok teltek el ,mire teljesen kikeményedett . Óvatosan LCD tórlő kendővel símogattam le a kipárolgó matériát.
Szval , csak óvatosan ! -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #10542 üzenetére
Konkrétan ezt,amit mutatsz nem isemerem......Az üvegfóliáról eltérőek a tapasztalatok abban a tekintetben,hogy érzékeli/nem érzékeli. Nekem Note 8 -on UV ragasztós volt és érzékelte. Annyi a titka,hogy felrakásnál a zselét erősebben szét kell oszlatni és nem lesz annyira vastag az anyag azon a részen. A hátránya pedig egyértelmű tapasztalatom,hogy a lehajló ívnél irritálja az ujjunkat. Magyarul ott éles .
Úgy adtam el és sokat agyaltam a Note 9 fólia cserénél mit tegyek fel. Átnéztem sok lehetőséget és a MediaMarkt - os [Clear Plex] fóliát tetettem fel. Nem olcsó ,de Nekem bevállt. Így most Note10+-on is ezt használom a kijelzőn és a hátlapon is. Van két lehetőség a választáskor. Van olyan,ami az széleire nem ér rá , illetve , ami a széleire is ráhajlik. Én az utóbbit használom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest