Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi44
tag
na de akkor lecseréljem a ROMot arra amit előbb linkeltek, vagy ne?
mondjuk még van 2-3 napom, mer most adtam el a jelenlegi 2gigásSD karit, amugy is lekell majd formáznom, szal erre már nem akarok komolyabb változtatást, 1 hét alatt ígyis rootoltam, 2.3.4re frissítettem, és istentelen mennyiségű appot szedtem le.. xD
egy kérdés: kb 5percenként takarítom a Ramot, ez normális?
mindig mikor 200mega fölé megy, nem bírom ki, hogy ne állítsam le a futó alkalmazásokat, hogy hátha többet bír az aksi... valami ésszserű ötlet, hogy ezzel hogy érdemes bánni?
ahogy itt visszafele olvasgattam, látom szinte állandó problem az akksi..
én telóm 1nap alatt nyalja le a 100%ot, most battery calibratorral bűvészkedtem, kiváncsi leszek.. de szerintetek napi 2-3 óra wifi(+böngészés), meg 1-2 óra zene hallgatás, mennyi ideig tartana az akksi? igazából, én legalább 1 hetet vártam ettől a telótól, de ahogy olvasgattam, hogy 5nap is mekkora rekordnak számít, hát... 2-3 napnak is örülnék.. de semmiképp 24 óraremélem 1-2hónap, és lelkes segítője lehetek a mini-zseniknek, valamint a zöldrobi faoknak, és nem csak a kérdésekkel jövök, hanem esetleg válaszolni is tudok majd.. de ebbe az 1hétbe annyi fogalmat szedtem össze, hogy én se hiszem el.. elnézést, ha néha-néha még keverem a dolgokat..
na röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest