Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
válasz
Andralin #2139 üzenetére
Szia!
Nem tudom milyen beállítás mehetett félre nálad, de nekem 3db 160 karakteres üzenet írása után váltana át multimédiás üzenetre vele.
A beállítást megtalálod ha megnyitod az Üzenetek-et ahol látod az összes sms-ed, ott nyomsz egy Menü gombot (bal érintő a fekete káván) majd beállítások, de erre vonatkozó menüpontot én nem látok ott... :/szerk.: esetleg ott a beálíltások menüben nyomj megint egy "Menü" érintőgombot majd "Alapértelmezések visszaállítása", hátha segít.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Andralin #2135 üzenetére
Szia, nyugodtan frissítheted, nem fog eltűnni semmi.. de Samsung KIES, vagy KIES AIR programmal le tudod menteni az smseket, és a névjegyzéket.. (ha szükséges a képeket, és egyéb dolgokat is.
Ha nincs frissítés, a gyári visszaállítást ajánlom.. viszont ez esetben törlődik minden.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Andralin #980 üzenetére
Kicsrélik a jack dugót, és jó lesz. A tabletemmel volt ilyen gond... 1 hónap múlva sehogy sem volt hang. Ha időbe vagy, még cserélik.. ha sokat vársz már csak javítani tudják.
De azért próbáld ki másik fülessel, de ha több, mint 2-nél előjön, akkor jobb, ha most lépsz.Nem széria hiba.. ilyesmi hibák minden terméknél lehetnek.. 1000 - ből 2 - 3-nak van jó esetben hasonló hibája.
-
ComptonLA
tag
válasz
Andralin #974 üzenetére
Igazából azt nem értem, ha zenehallgatásra meg rádiózásra kell, telefonálásra meg nem, akkor miért TELEFONT vettél??? Nem lett volna értelmesebb meg olcsóbb egy kifejezetten erre szánt médialejátszót venni?
Én nem használom a telót zenehallgatásra. Vettem ebayen fillérekért egy mp3 lejátszót és egy normális fülessel használom.
Egyébként asszony minije gond nélkül használható mindenféle fülessel. Csak ő meg se zenehallgatásra, se rádiózásra nem használja, hanem telefonálásra, chatelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest