- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
aggleány #242 üzenetére
Mielőtt még nagyon hülyének néztek, azért érdekel, mert nem sztenderd felbontású (480x854) kijelzős telefonon nem jelenik meg a Marketban, de SD-ről telepíthető, és megy is a telefonon. Gondolom, több ilyen progi van, de most hirtelen ezt találtam, amit ki lehetne próbálni. Ha már megjelenik a Market felületén, az is jó, nem kell letölteni, mert ha látszik, akkor le is lehet tölteni.
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #124 üzenetére
Az a baj a szervizekben ülő emberek is tudják,hogy nem ugrik a garancia,ha gyárival frissítesz.(Ha mindent jól csinálsz.)
Viszont általában nem hozzáértő embereknél előfordul,kis gikszer,(pl.lehúzzák frissítés közben a telót a PC-ről.)na ilyenkor ugrik a garancia.Tehát a sok,hozzá nem értő és türelmetlen ember miatt mondják az,hogy ugrik a gari,ha frissítesz.
Van szervizes ismerős és ellég sok ilyen emberrel találkozott már. -
Edween
őstag
válasz
aggleány #113 üzenetére
Na, ezt sem gondoltam, hogy ilyen pofon egyszerű a megoldás, valamiért a fiókban kerestem a hiba okát. Köszi!
Nálam sem csinálja automatice, mindig ki kell választani az usb csatlakoztatását.
nálam, ma a kies feldobta ezt az ablakot, véleményed szerint ez mi lehet, és érdemes e frissíteni?
-
aggleány
addikt
válasz
aggleány #108 üzenetére
Most tudtam meg, hogy a címlapos cikkeket elbírálásnak vetik alá, ami akár több napig is eltarthat. A címe érdekes módon Samsung Galaxy Gio lesz, ha felkerül. Olyan dolgokat írtam le benne, ami érdekelheti azokat, akik ilyen készüléket terveznek venni. Remélem, hasznosnak fogjátok találni.
-
zaba
tag
Féloff:
Ha jól tudom, neked mostanában volt mindhárom olyan készüléked, amik között vacillálok.
X8, SG Mini és SG Gio.
Természetesen megvárom, míg komolyabb tapasztalatot szerzel ezzel is, de -esetleg az másik két készülék topikjában, vagy majd itt- szívesen hallgatnék néhány sort arról, hogy ezek közül Te melyiket választanád.
A két kicsivel van nagyobb bajom, mert a Gio valóban tud mindent, ami a kettő ötvözete, de annyival drágább is.
Tehát a Mini-X8 párosból neked melyik a nyerő és miért? Ja, még annyit, hogy első telefonnak venném, és a megalkuvás (rosszabb kijelző-Eclair) mindkét esetben idegesítene.
És valóban érdekelnek a tapasztalataid ezzel a készülékkel kapcsolatban is.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest