Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- VoLTE/VoWiFi
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkész
tag
válasz
Stevee83 #3235 üzenetére
Hát necces....én nem használok 3g-t de wifit igen meg néha egy kis játék is benne van és egy kis telefonálás de nehezen megy el estig. Folyamatos használat mellett talán kibirja kora délutánig de azért mérget nem vennék rá. Én nagyon sokat használom a gps-t de azt autós töltö nélkül be sem merem kapcsolni mert szerintem két órát sem birna ki...egyébként az új verzióban a bt már müködik...már nem kell sok szerintem hogy minden müködjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
Aktív témák
- Gitáros topic
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest