Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
Tényleg egyedi az alpha, s még mindig a legszebb telefonnak tartom, annak ellenére is hogy neo hybrid spigen tokban használtam végig. Az akksi tényleg nem a legbikább de én az első naptól kezdve gyári bigakksival toltam. Úgy egy napot azért simán kibírt, ha éppen nem ragadt be neki semmi.
anno régen használtam párhuzamosan sony z3c-vel. Ha nem kell a legújabb cucc, de tényleg fontos azért a méret akkor tényleg ezt a z compact vonalat tudom ajánlani, bár a sony menürendszere, klaviatúrája nekem nagyon nem jött be. Az is szép volt, s nagy előnye hogy volt benne fm rádió illetve sd support. Valamint a fényképezőgépe is jobb volt. Igaz a kijelző a samsung után/mellett kicsit fakóbb volt, de annak is nagyon szép képe volt.
Ja és ott azért android verzió szempontjából jobb a support mint a a samsungnál.
A vízállóságát nem próbáltam, de az elvileg azt is tudta.
Ami még nagy feauter volt az a mágneses töltés, ami ment tokon keresztül is. Mivel a vízállóság miatt az usb csati egy zárt ajtóka mögött van, s ha rendes tokod volt rá akkor macerás volt a töltés azon keresztül, mert a tokot mindig le kellett szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest