Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Valamit nagyon elszúrtak a Telemaxnál. Folyamatosan az összes ikon háttere átmegy fehérbe, az állapotsor lehúzásánál villan a kép bal széle, waze nagy fehérség a térkép helyett. FR. Ment rá egy új holland, majd egy XEH és vissza a Holland, de semmi változás.
Ma visszament a 4.4.4 XEH. Minden megjavult, már majdnem elfelejtettem milyen jó telefon is ez, de most visszakaptam (Gyors, folyamatos(Lolli alatt mindig darabos volt minden animáció)).
5.0.2 szerintem csak azért létezik, hogy minél többen váltsanak valami újabbra Samura
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest