Hirdetés
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Az ember mindig a saját kertjét dicséri, akkor is, ha szomszédé zöldebb... na mind1... nekem Ace4-em van és eddig semmi kivetni valót nem találtam benne. Hihetetlen erő van benne. Gyakorlatilag 0 várakozási idő. Ezzel a 4.4.4-el sincs semmi gond, eddig hiba nélkül megy, jól optimalizált. A kijelző ezzel a superamoleddel elég dúrva. Amit inkább jó értelemben gondolok, marha erős a képe, napfénybe kamatozik igazán, a színei kicsit lehet, hogy erősek, de van 4 különböző beállítási lehetőség is, amivel lehet állítani a színhőmérsékletét ízlés szerint. Amire vigyázni kell vele, az az, hogy ebből kihoztak vagy 3 fajtát, akartam venni rá fóliát, és persze a 4colos verziót kaptam rá...
Szumma: én ajánlom mindenkinek, persze, ha 4,5 qhd kijelzője lenne akkor best buy lenne... -
Acef
addikt
Nem akarok offolni itt a srácoknak, de ez a beszélgetés még érinti az ACE3-t.
Nyomkodd meg élőben, ne érjen csalódás, mert nem gyorsabb/jobb, az ACE3 mint az Fmod-os Advance!
Nem igazán előrelépés, csak frissíted a készüléked. (és oda az Amoled)
Valamint tény, hogy stock állapotban is használható, ha normálisan beállítod a romotMéret, teljesítmény, ár, SAmoled: S4mini. Ez vékonyabb, laposabb, és persze erősebb mint az ACE3.
Szintén zuhan az ára, hiszen már régen kijött az S5mini.De itt most már hagyjuk ezt a témát.
-
Acef
addikt
Hi!
Igen, főleg, hogy lassan kifuttatják, zuhan az ára.
A családban van két ACE3: normálisan beállítva szépen megy a 4.2.2.
Kicsit lassabb mint hekkelve (Fmod, Cocore, ..) az Advance, de elmegy.
Nem túl gyors a rendszer, de stabil, rendben működik.4" SAMOLED ---> 4" TFT
- biztosan megszokható, rendben van a lijelző.
(nekem nagyon hiányozna az Amoled, de nem Én használom az ACE3-t)Már kint az ACE4, azt is nézd meg.
Amennyiben a 4-et már Kitkat-al adják, akkor a 3-at venném, mert nem jobb a 4.4sőt!
-
Gyula196906
senior tag
szerintem a router a gond, de várj mások véleményére is
jó az sga3... és még egy darabig jó is lesz a vas miatt és legfőképpen a CM 11 miatt.. reméljük jön rá majd XDA-ról az L is
én személy szerint csak akkor fogok váltani , ha a 64bites procival szerelt telók ilyen árban lesznek. -
Ryder1
senior tag
Magas alappal rendelkező két szintes családi házunkban az emeleten az egyik szélen van a router és kint az udvaron a ház túloldaláról stabilan tartja. Akinek gondja van a wifivel, annak valószínűleg router gondja van inkább, többen is írtak már erről. CM romot még nem próbáltam, nem tudom, hogy azzal is előjön-e ez a hiba azoknak akiknek gyárival is.
-
Gery1987
őstag
Páromnál szépen megy, Telekomos. Előrelépés lehet mindentéres hisz nekem is S Advance van, de én jövőre cserélek. Bár tervezem a platform cserét mert meguntam a mókolást. Elegem van belőle. Nagyon max kap egy utolsó esélyt de Samsung-nál megtanultam hogy azzal a rendszerrel használd amivel eredetileg kiadták. Frissítés felejtős mert szar lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest