- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
kzoli1994 #2872 üzenetére
Nekem is jelen van a hiba, ahogy leirjak. Annyi kulonbseggel, hogy folyamatosan puffog pl youtube videonal, samsung music playerben is. A hiba persze nincs mindig jelen, egy heten egyszer ketszer elojon. Elofordult az is, hogy nagyon puffogott, lehuztam toltorol es a hiba elmult. Ugyanakkor nekem szerintem az elolapi kameram is hibás. Hogy nem csak en gondolom igy, ha jobban raerel csinalok egy felvetelt a jelensegrol, es megmutatom nektek mit gondoltok, csak meg nem tudom hogy a videot hogy osztom meg veletek.
Ui.: A telefont ahogy megvettem kb 1 hónapja, ahogy lefrisítettem a szoftvert rajta, előtte és utána is volt factory reset. Amikor felfedeztem a hangszoro és kamera hibát, szintén egy factory, amely azonban nem segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest