- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Genova1983 #93 üzenetére
Persze, ez így működhet, de én ugye nem családtagnak segítek itt, szóval egy bizonyos szintig tudok tanácsokat adni, ha kérik, de nagyon beleszólni és más pénzével és idejével játszani nem szeretnék.
Telekomnál a mostani előfizum mellé nekem ingyen lenne ez a mobil is, de kéne a búbánatnak, én nem ebből a ligából szoktam szemezgetni, hanem a legfelső kategóriából.
-
Mr.Silkó
veterán
A kollégámnak van egy fix kerete, amit rászánna a készülékre, ugyanakkor a Telenortól fogja valószínűleg kedvezménnyel elhozni a leendő mobilt, de így sem szeretne 100.000 forintnál többet adni a telefonért. Samsung J5-ről vált majd, szóval kábé minden előrelépés lesz neki, de magamnak én sem venném egyiket sem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #86 üzenetére
Más is írta, aki kipróbálta a mobilt, hogy nem folyamatos a felület működése, nyilván nem véletlen. Mindenkinél máshol van az ingerküszöb, van, akinek egy aprócska döccenést is nehezen vesz be a gyomra, másnál a szaggatott működés se probléma.
-
Mr.Silkó
veterán
Én szoktam kedvelni a Samsung telefonokat, de ez abszolút nem érdemli meg a 'tetszett' plecsnit sem: kritikán aluli a kamera – amivel elsősorban reklámozzák –, laggol a felület a cikkíró szerint, gyenge az audio és a videó megjelenítés, elhagyták az IP védelmet, microUSB csatit adnak 2018. végén, az aksi is csak ugatja az előd képességeit, a szoftververzió is elég elavult, szóval ez így botrányosan harmatos, hiába a jó kijelző, meg az egész ügyes hátlapi portré mód (a két, Bogról készült fotó). Az meg, hogy baromi jellegtelen és ronda a külseje, nyilván szubjektív, de én így látom.
Az egyik kollégám keres mostanában új telefont, ezt a készüléket is kinézte, biztosan lebeszélem róla, nagy csalódás lenne neki, pedig nincsenek óriási elvárásai.
Inkább egy Huawei P20 lite, hasonló képességekkel, de lényegesen olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest