- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Genova1983 #93 üzenetére
Persze, ez így működhet, de én ugye nem családtagnak segítek itt, szóval egy bizonyos szintig tudok tanácsokat adni, ha kérik, de nagyon beleszólni és más pénzével és idejével játszani nem szeretnék.
Telekomnál a mostani előfizum mellé nekem ingyen lenne ez a mobil is, de kéne a búbánatnak, én nem ebből a ligából szoktam szemezgetni, hanem a legfelső kategóriából.
-
Mr.Silkó
veterán
A kollégámnak van egy fix kerete, amit rászánna a készülékre, ugyanakkor a Telenortól fogja valószínűleg kedvezménnyel elhozni a leendő mobilt, de így sem szeretne 100.000 forintnál többet adni a telefonért. Samsung J5-ről vált majd, szóval kábé minden előrelépés lesz neki, de magamnak én sem venném egyiket sem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #86 üzenetére
Más is írta, aki kipróbálta a mobilt, hogy nem folyamatos a felület működése, nyilván nem véletlen. Mindenkinél máshol van az ingerküszöb, van, akinek egy aprócska döccenést is nehezen vesz be a gyomra, másnál a szaggatott működés se probléma.
-
Mr.Silkó
veterán
Én szoktam kedvelni a Samsung telefonokat, de ez abszolút nem érdemli meg a 'tetszett' plecsnit sem: kritikán aluli a kamera – amivel elsősorban reklámozzák –, laggol a felület a cikkíró szerint, gyenge az audio és a videó megjelenítés, elhagyták az IP védelmet, microUSB csatit adnak 2018. végén, az aksi is csak ugatja az előd képességeit, a szoftververzió is elég elavult, szóval ez így botrányosan harmatos, hiába a jó kijelző, meg az egész ügyes hátlapi portré mód (a két, Bogról készült fotó). Az meg, hogy baromi jellegtelen és ronda a külseje, nyilván szubjektív, de én így látom.
Az egyik kollégám keres mostanában új telefont, ezt a készüléket is kinézte, biztosan lebeszélem róla, nagy csalódás lenne neki, pedig nincsenek óriási elvárásai.
Inkább egy Huawei P20 lite, hasonló képességekkel, de lényegesen olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest