- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Tehát felmész a samfirm-re ( rohadt lassan jön le szóval kb vacsi előtt elindítod a letöltést és majd ha fogat mostál este leér - talán... )
és letöltöd a Neked megfelelő ROM-ot de igazából XEH régiókódú kell Neked az a hivatalos független ROM ugye mivel dual simes a telo gyakorlatilag nincs olyan , hogy független- mindig elfelejtem, hogy dual SIM-es az a teló. Amúgy melyik szolgáltatónál vagy ?
Itt látod a ROM-okat ( bocs teloval tudtam screenshotot csinalni ) az utolsó 8as verzio 2019.03.12.-i Neked az kell majd akkor. Letöltés után odinnal tallózol , telefon download módba tesz és mehet a ROM. Arra azért felhívom a figyelmed , hogy a biztonsági szint így ezen a verzión marad majd...
-
sasa58
tag
Miért, mi a problémád vele? Nekem is most jött meg a Pie, de félek ráfrissíteni, miután elolvastam, hogy mi mindent kever-kavar össze-vissza. Nem biztos, hogy ez jó lenne nekem. Túl sok általam használható javítás/funkció nincs benne. Az egyik legnagyobb problémámat a tükör szelfit pl. nem javították.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest