- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels #302 üzenetére
Király. Leírtam a nem túl rövid válaszom és véletlen lefrissítettem a képernyőt. Szóval elszállt minden.
Bár vaku jár a szelfi kamerához is, de nem látok rá opciót, hogy rá lehessen tenni az értesítést.
Jelen esetben viszont ennek nincs is túl sok jelentősége, mert a panel miatt kb. 0 -hoz konvergáló fogyasztással használható az Always On Display funkció.
Nem tudom mennyire ismered, gondolom már legalább hallottál róla. Lezárt kijelzőnél lévő állandó megjelenítés. Ide az óra, dátum, akksi kijelzés és grafika megjelenítés mellé értesítést is ki lehet tenni. Tehát jelzi, ha van nem fogadott hívásod vagy üzeneted. Ez ki- és bekapcsolható, illetve időzíthető is. Nekem reggel 6 és este 11 között működik.
Rendszer sebességben, menü lépegetesben, alkalmazás megnyitásban én nem érzek problémát. Azért persze nyilván van különbség egy felső kategóriás cucchoz képest. Pl. P20 Pro vagy Note 8. Mellesleg én minden telefonon leveszem a fejlesztői menüben az animációkat.
Nem kérdezted, de az ujjlenyomat olvasó elhelyezése elsőre kicsit fura volt nekem. De hamar megszoktam és szerintem baromi praktikus dolog. Ahogy az is, hogy a simításával lehúzható az értesítési függöny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest