Hirdetés
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Király. Leírtam a nem túl rövid válaszom és véletlen lefrissítettem a képernyőt. Szóval elszállt minden.

Bár vaku jár a szelfi kamerához is, de nem látok rá opciót, hogy rá lehessen tenni az értesítést.
Jelen esetben viszont ennek nincs is túl sok jelentősége, mert a panel miatt kb. 0 -hoz konvergáló fogyasztással használható az Always On Display funkció.
Nem tudom mennyire ismered, gondolom már legalább hallottál róla. Lezárt kijelzőnél lévő állandó megjelenítés. Ide az óra, dátum, akksi kijelzés és grafika megjelenítés mellé értesítést is ki lehet tenni. Tehát jelzi, ha van nem fogadott hívásod vagy üzeneted. Ez ki- és bekapcsolható, illetve időzíthető is. Nekem reggel 6 és este 11 között működik.
Rendszer sebességben, menü lépegetesben, alkalmazás megnyitásban én nem érzek problémát. Azért persze nyilván van különbség egy felső kategóriás cucchoz képest. Pl. P20 Pro vagy Note 8. Mellesleg én minden telefonon leveszem a fejlesztői menüben az animációkat.
Nem kérdezted, de az ujjlenyomat olvasó elhelyezése elsőre kicsit fura volt nekem. De hamar megszoktam és szerintem baromi praktikus dolog. Ahogy az is, hogy a simításával lehúzható az értesítési függöny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest