Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
macilacus
üzenetére
Annak idején, amikor használtam egy P9 Lite - 2016-ot, letöltöttem hozzá témákat a gyártó oldaláról. Egy idő után többször észrevettem, hogy a telefon "kérte", hogy először a kódot adjam meg (aztán használjam az ujjlenyomat olvasót). Valószínűleg újraindult, amíg nem néztem rá. Aztán eszembe jutott, hogy a probléma kezdete egybeesett adott témák használatával (váltogattam őket). Miután áttértem másikra, és azokat nem alkalmaztam többet, megszűnt a hiba.
Arra tippelek, hogy mivel ezek a launcherek-et és témákat felhasználók készítik (utóbbinál azokat is, amik a gyártói oldalon vannak), és lehet, nincsenek megfelelően optimalizálva. De simán lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest