-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt egy videó 480p -ben.
Most néztem, hogy ezen a telefonon még nem vettem le a felület animálásokat. Nem volt újraindítva, mióta megvettem. Teljesen sima nem lesz, mivel megy közben a videó felvevő, de szerintem viszonyítani így is lehet.
Azt nem mondom, hogy csúcs sima rendszer, de különösebb működési probléma nincs.
Közben a Flickr app is szarakodott egyet hibaüzenettel.
Szerk.:
Illetve videó rögzítés mellett nekem megy közben pár felületi módosító app is.
1. Egy gesztusvezérlő.
Szeretem azt használni, amit megszoktam. Jobban személyre lehet szabni, mint a gyári megoldásokat. Amiket általában sehogy nem lehet.
2. Egy nem gyári edge panel.
Bár nincs edge része a telefonnak, de be lehet szerezni Play áruházból hasonlót. Note8 -on sokat használom és nagyon megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest