Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
arpivw81 #4041 üzenetére
Elég sok érzékeny információt tartalmazhat egy telefon. Pl netbanki app. Én szinte csak a telefonról bankolok és ezzel szerintem elég sokan vannak itt. A biztonsági frissítésekkel a telefonok sebezhetőségeit javítják, ezáltal ezek az érzékeny adatok nagyobb biztonságban vannak. Nyilván nem égető ezeket pl minden hó 6-ig megkapni, mert ha csúszik két napot romba dől a világ... de legalább félévente illik ilyet kapni vagy negyedévente. Amelyik fél évnél ritkábban, vagy sose kap én nem bankolnék rajta az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest