- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
Alteran-IT #2971 üzenetére
már vagy 20 verziót kipróbáltam, mire megtaláltam azt, ami a lehető legjobb az eddig próbáltak közül,
Szia!
Kaphatnék ehhez a verzióhoz egy linket? -
Imi1981
veterán
válasz
Alteran-IT #2916 üzenetére
A70 32 megapixeles képe sokkal rosszabb és mosottabb mint a gcam 8 megapixeles képe! Főleg beltérben kevesebb fénynél (gcam javított hdr módban használva) . A megapixel itt ennél a telónál semmit nem számít ! Röviden a gcam 8 megapixeles képen több részlet van mint a gyári kamera 32 megapixeles képen ! Nézd csak meg. Ne a számoknak higgy hanem a szemednek.
Arnold83
Az s7 egy felső kategóriás teló volt! Még az s6 is szebb képet csinál mint az A70 ! Ne felső kategóriás telóhoz hasonlítsátok mert sose lesz jobb hiába több éves az a felső kategóriás teló. Meg amúgy is még kategóriájában se valami jó az A70 kamerában nem ám egy felső kategóriás telóhoz viszonyítva. -
toto0569
addikt
válasz
Gcam
Szerintem nagyon jó képet lő. -
ben11
őstag
válasz
Szebben mint a gcam-mal az a70? Azt erősen kétlem. A 32 megapixelnek meg nem sok értelme van, ha olyan pocsék a minősége, hogy 8 megapixelre átméretezve a gcam még mindig köröket ver rá. De persze mindenki maga dönti el hogy használja a kamerát.
Az én értelmezésemben a gcam inkább kihasználja a hardver adta lehetőséget, mint a gyári app. -
Nerd
aktív tag
válasz
Alteran-IT #2907 üzenetére
Nem lehet
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Alteran-IT #2799 üzenetére
Akármilyen márkás az SD kártya, az mindig lassabb lesz, mint a belső tárhely. Az pedig elég bőséges ennél a készüléknél.
-
balinlin
senior tag
válasz
Alteran-IT #2295 üzenetére
ezért is baromság a tiltás, mert mindig van kerülőút. Ennyi erővel a diktafon appokat is lehetne tiltani.
a hangfelvétel önmagában meg nem is törvénybe ütköző, csak ugye a másik félnek hozzá kéne járulnia...egyáltalán nem kötekedés, de miért fontos a hangfelvétel ennyi embernek? én soha nem éreztem hiányát.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Alteran-IT #2280 üzenetére
Én az ACR-t használom, igaz nem a play-ről , hanem talán az xda-ról vagy az apkmirror-ról leszedett unchained verziót, az müködik, bár a másik fél hangját sokkal halkabban veszi fel, de még éppen használható.
-
feuerteufel
csendes tag
válasz
Én évek óta ezt használom
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder
Tökéletesen teszi a dolgát. -
Csendeske
aktív tag
válasz
Esetleg a CUBE ACR?
Azt olvastam, hogy Android 9 alatt is müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest