- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Csendeske #2281 üzenetére
és feuerteufel:
Köszönöm az ajánlásokat, hamarosan kipróbálom őket, aztán a jobbik marad.FeZ...:
Én sem a play-es változatot használom, hanem külön töltöttem le, ráadásul a Pro-t, ugye a play-est azért nem, mert nem rendeli a neveket a felvételekhez, a pro-t meg a reklámok miatt, meg hátha azzal normálisabb, de nem.
Ma még annyit kipróbáltam, hogy letöröltem és feltettem a Galaxy Store-os változatot, ami a program saját bevallása szerint külön Samsung-ra szánt verzió, ezzel egy nagyon kicsit hangosabb, de még mindig max hangerőn kell visszahallgatni és fülelni, hogy mit mondott a másik, közben meg a saját hangomtól már megsüketülök, úgy hogy menni fog. Eddig elégedetten használtam, mert egyszerű és számos funkciót is tartalmaz, mint pl. a felhőben tárolás, ami tetszik, csak néha magától elfelejti és ha nem kapcsolom ki és be, akkor nem szinkronizál, ami eléggé bosszantó, na meg a másik ami még bosszantó, hogy SD kártyára nem tud menteni, vagyis ha oda a telefon, akkor oda minden, viszont most már hogy a másik fél sem halható, tényleg megérett a cserére.Egyébként a vicces az, hogy lehetőség lenne úgymond "gyárilag" hangfelvételre ennél a telefonnál, csak ugye az EU, meg a GDPR meg egyéb hasonló vénemberek hülyeségei miatt az ide szánt telefonok szoftveréből ki lett véve, elméletileg a Google Voice telepítésével meg lehetne oldani, de ugye utólag sem tudja senki sem telepíteni, mert az a mi országunkban nem elérhető (próbáltam külön APK-ként leszedni és telepíteni, de nem fér hozzá semmihez), szóval egy vicc az egész, mert pár hülye miatt kell tákolt megoldást használni a gyári helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest