- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
gerner1 #3887 üzenetére
Én az S4-be négy év alatt kétszer vettem új akkut
Mivel azt a telefont is csak azért cseréltem le, mert meghalt, amúgy semmi különösebb problémám nem volt vele, ezért gyanús nekem, hogy az A5-öt se lesz kedvem kihajítani másfél évesen, úgyhogy igyekszem vigyázni az akkura. Az S4-nél egy csomószor lemerítettem nullára és mindig százra töltöttem, meg is purcantak egész hamar az akkuk, 500 ciklus körül. De le se szartam, hisz cserélhető akkus volt. Na, ennél a telefonnál ehhez nincs kedvem
-
-
GP-Sz
senior tag
Jó, mert nekem nem
Tegnap este megcsináltam megint és ma reggel a tableten láttam, hogy jött két levél éjjel, a telefonon meg nem volt semmi. Nem arról van szó, hogy egy idő után elromlik a dolog és onnantól soha nem jönnek a levelek, hanem arról, hogy ha egy ideig nem nyúlok hozzá, akkor kb kinyírja ezt a szolgáltatást energiaspórolás céljából, hiába állítok be akármit. Aztán indítok egy gmailt és megjön minden egyből. Ha félóránként-óránként ránéznék a gmailre, akkor megkapnám az összes levelet. Ugyanezt csinálja a gyári verzióval is és a legújabbal is.
-
-
GP-Sz
senior tag
Kétlem, hogy csak magamat szívatnám. Gyanús, hogy a 100% az tényleg 100%, legalábbis eddig sajnos nem tűnt fel, hogy olyan mesés élettartama lenne a mobilok akkuinak, ellenben pontosan azt nézem ki a gyártókból, hogy igyekeznek a maximális kapacitást kihozni az akkukból, szóval ha 80-ra tölti valaki, akkor az biztosan jót tesz neki. Az 50 tényleg túlzás kissé, egy olyan 20-80 bőven jó lehet és ezzel a telefonnal szerintem használható is és akár több ezer ciklust is kihúzhat így. Négy év alatt az S4-be kétszer vettem akkut, úgyhogy előre félek ezektől a szar beépített akkus telefonoktól, hát valamit megpróbálok tenni a hosszabb élettartam érdekében. A Tab S 8.4 akkuja is most kezd látványosabban szar lenni két év után, gányolhatom szét az egészet, hogy kicseréljem, de ez legalább nem vízálló.
-
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
Nekem se frissít a gmail
-
GP-Sz
senior tag
Érdekes ez, lehet, hogy ujjfüggő is
Én eddig abban a hiszemben voltam, hogy az én ujjammal lehet valami gáz, mert van egy Galaxy Tab S 8.4-em is és abban még ilyen elhúzós olvasó van, amitől csomószor hülyét kapok, kicsit féltem is, mikor megvettem az A5-öt, hogy ez is szar lesz, de mondom legfeljebb majd nem használom. Aztán abszolút pozitívan csalódtam, csak néztem, hogy ez a dolog tényleg működik, csak odateszem az ujjam, aztán kiold.
-
GP-Sz
senior tag
Nekem is tökéletes az ujjlenyomat-olvasó, gyakorlatilag mindig elsőre felismer. Szerintem az ujjlenyomatok rögzítésén múlik minden, akkor kell igyekezni minél változatosabban csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest