Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
ViharVadász #1635 üzenetére
Szerintem igen.
-
VGYke
addikt
válasz
ViharVadász #1633 üzenetére
Lehet router beállítás probléma is.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van ez a Samsung Healt alkalmazás. Elindítok egy edzést (pl kerékpározás) angolul beszél hozzám a telefon. Ha a Samsung órámon elindítom ugyan ezt az alkalmazást, gyönyörűen magyarul beszél.
A telefonon csak angolul tudhat, vagy én bénázok el valamit, hogy nem tudom átállítani? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem tudom mikor, talán egy bizonyos WiFi hálózatra csatlakozva, elindul valami a telefonon, de nem tudom mi az, miért indul és mit csinál.
A telefonon nem fut semmi, e az értesítések között ezt látom:
Egy más eszköz akar az én telefonomon valamit lejátszani, vagy az én telefonom akar egy másik (számomra ismeretlen és nem látható) eszközön valamit lejátszani, vagy ilyenkor mi van?
-
VGYke
addikt
További A53+Yettel hálózatos társ csatlakozott a fórumhoz az utóbbi időben?
-
VGYke
addikt
Van már azóta új tapasztalat Yette + A53 5G elérés, illetve el nem érés ügyben? Eddig ketten vagyunk itt, akinek a telefononja nem csatlakozik a Yettel 5G hálózatára.
Illetve bekapcsolásnál egyszer csatlakozik vagy 1 percre, ezután soha többet nem. -
-
VGYke
addikt
Ismét visszatérnék a saját problémámra, hát ha a legutóbbi, ez irányú kérdésem óta szaporodtak a tapasztalatok. Szóval aki Yetteles, mi a tapasztalata az 5G-re csatlakozással?
(Ismétlés: nekem csak bekapcsolás pillanatában csatlakozik az 5G-re, kb. 1-2 perc után átvált 4G-re és onnantól soha többet nem csatlakozik 5G-re, bármit indítok el, a következi ki majd bekapcsolásig) -
VGYke
addikt
Sziasztok! A telefon, Yettel, 5G ügyben (amiről itt írtam) odáig jutottam, hogy miután kicserélték a SIM kártyát, mert hogy az majd megoldja az 5G hiányt, nem oldotta meg.
Minden esetre most, ha 5G lefedettség (pl. az 5G Yeti toronyra szabad szemmel rálátva, az antennáktól kb 50 méterre) mellett 4G-t látok a telefonon, majd kikapcsolom és bekapcsolom, 5G-re csatlakozik a telefon. Majd egy idő után, visszavált 4G-re és ott is marad, amíg ismét ki és bekapcsolom.
Javasolták ki/bekapcsolás helyett a gyorsabb repülő mód be/kikapcsolását, ez viszont nem hatja meg a telefont, ettől még nem kapcsolódik az 5G-re.
Szerintetek?
norb27 kívül nem tapasztalt hasonló problémákat senki? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Hol lehet állítani a gombok (billentyű) hangját? Elképzelhető az hogy sehol?
-
VGYke
addikt
5G hiány ügyben írtam a Samsungnak, azonnal átpattintottak a szolgáltatóhoz. Írtam a Yettelnek, ők meg a következő, nesze semmi válaszlevelet írták:
"Nyilvántartásunk szerint a 3100 Salgótarján, Rákóczi út 2-6 címen elérhető az 5G hálózat, viszont helyenként előfordulhatnak olyan eltérések (a mobil szolgáltatás sajátosságai – különös tekintettel az épületek hatására és az épületeken belüli üzemelésre –, a térképek léptéke stb. miatt), amelyek nem a Szolgáltatás minőségének következményei, és amelyekért a Yettelnek nem áll módjában felelősséget vállalni.
A lefedettségi térképen látható, hogy csak Salgótarján bizonyos részein érhető el az 5G, ezért javasoljuk, hogy más címen is tesztelje a csatlakozást. Aktuális lefedettségi térképünket a www.yettel.hu/5g oldalon találja.
Ha csak készüléket cserélt és egy régi SIM kártyát használ, akkor érdemes lehet a probléma megoldása érdekében cserélni a SIM-et is. Emellett tanácsoljuk a telefon szoftverének frissítését.
Ha ezek után sem csatlakozik a telefon sehol 5G hálózatra, megfelelő lefedettség mellett sem, akkor javasoljuk, hogy fáradjon be vele bármelyik Yettel üzletbe, hogy a szervizelését elindíthassuk. A javítás a hiba jellegéből adódóan lehet garancia keretein belül díjmentes vagy fizetős, amennyiben a készülék márkaszervizeinek szakemberei azt megállapítják.
Felhívjuk figyelmét, hogy a készüléken tárolt adatok és egyedi beállítások javítás során keletkezett sérüléséért vagy elvesztéséért nem tudunk felelősséget vállalni.
A javítással kapcsolatos további információkat és a teljes szervízszabályzatunkat https://www.yettel.hu/keszulek-javitas oldalon tekintheti meg.
A szervizelés idejére törvényi kötelezettség nélkül megpróbálunk kölcsönkészüléket biztosítani Önnek, azonban ezt garantálni sajnos nem tudjuk, tekintettel a limitált készletekre. A kölcsönkészülékek készletével kapcsolatban üzleteink tudnak információval szolgálni. Üzleteink elérhetőségét, javítási információkat honlapunkon az Ügyintézés / Készülékjavítás menüpontban tudja megtekinteni.
Forduljon hozzánk a jövőben is! Amennyiben bármi másban is segíteni tudunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon elérhető elektronikus űrlapok segítségével, vagy a 1220-as telefonszámon keresztül. Ügyfélszolgálatunk minden csatornán szívesen áll rendelkezésére."Tényleg csak ketten vagyunk ebben a csoportban, akinél nem működik a telefonon az 5G, és a többieknél működik, vagy a többiek nem próbálták még?
-
VGYke
addikt
válasz
opinel76 #980 üzenetére
Pl. nálam tökéletesen működik, valamint felejtsd el a fejlesztői módot, akár kárt is tudsz tenni!
Az USB beállítást ne a beállításokban keresd és ne tegyél felkiáltójelet, user error gyanú esetén.
Amikor csatlakoztatod a telefont, a képernyőn húzd lefelé az ujjad, valami ilyesmit látsz majd az értesítések területen:
Ha rátaperolsz, itt lesz, ami neked kell:
-
VGYke
addikt
válasz
GEPESZ66 #978 üzenetére
Nem kellenek azok a hókuszpókuszok amiket írtál. Első csatlakozásnál, a PC letölti/frissíti az idevaló drivert. Ha csatlakozik a telefon és csak a töltés megy, lépj be a telefonon az USB menübe, ott válassz mást mint a töltés (azt hiszem van még fájlátvitel, képek, már nem emlékszem). Ha így sem megy, másik kábel.
-
VGYke
addikt
Szerintem ez jobb lefedettségi térkép, és e szerint olyan helyen próbáltam, ahol van 5G. Ezek szerint neked nincs gond az 5G eléréssel.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van itt Yetteles társ? Neki csatlakozik a telefon 5G-re?
-
VGYke
addikt
Kicsit off: tudja valaki, hol kell kikapcsolni azt, hogy szöveg írásnál ne javítsa át az általam leírt szavakat más, szerinte megfelelőbb szóra? Ha nem figyelek oda, olyan hülyeségeket írok.... Érdekes, az A51-nél nem volt ilyen gondom, vagy ott alapból ki volt kapcsolva az, ami itt alapból be van kapcsolva.
-
VGYke
addikt
De érdekes, nekem nem ott van a WiFi hívás és nem is az a neve a kapcsolónak.
Nekem a "Kapcsolatok" alatt van és Wi-Fi-hívás a neve. A "Mobilhálózatok" alatt pedig a kép szerinti opciók vannak.Nem egyforma a 2 telefon szoftvere? Az én verzióm:
A VoLTE és WiFi híváshoz még annyit, hogy szerintem úgy lehet megtudni hogy működik e a WiFi hívás, hogy gyenge térerőnél eltűnik a jel:
helyette egy telefonkagyló jelenik meg... -
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogy lehet meggyőződni arról, hogy működik e a szupergyors töltés? Elvileg kellene, Samsung 25W PD töltőt vettem hozzá...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! 03.11-én csatlakoztam a tulajdonosok körébe. Bár nem ismeretlen a telefon, mert A51-ről váltottam, aminek ugyan így Android 13 volt a rendszere. Viszont az A51-et kb. 2,5 éve kezdtem belakni, azt sikerült, az A53-at most nem annyira.
Nem boldogulok a gyorspanellel vagy hogy hívják, szóval ezzel:
Hogyan tudom a gombokat a nekem tetsző módon sorba rendezni?
Pl. az első sorban olyan gombok jelenjenek meg, amik napi szinten használatosak, pl. NFC gomb, ami most sokadik lapozásra érek el.
A51-en ez úgy működött, mint a képernyő felületen, megnyomtam az ujjammal és tudtam ide oda húzni a gombokat. Most ha ráteszem az ujjam, bekapcsolom, kikapcsolom, tehát működtetem a jelzett funkciót.
Mi a titok, tudjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest