- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nézegettem valamikor, de egy valami miatt nem szimpatikus. A kameraszigetet nem védi, nekem ezért nem jött be. (Én egy [ilyen kis csúnyát használok
], tökéletes. Kicsivel a kijelző fölé nyúlik, szegény épp tegnap esett pofára a fürdőben járólapra, de gond nélkül vészelte át a dolgot. A kameraszigetet is védi, csak a lyukak látszanak ki.Más
Mennyire van alapja ennek a 85% töltés korlátozásnak? Soha semmilyen akkukímélő módot nem kapcsoltam be, nem is figyeltem. Minden este töltőre felrak, reggel levesz 100%-on. 15 hónapja van meg a telefon, szerencsére semmiféle gondom nem volt vele még. Accubattery szerint 95%-os az akku. Ha így degradálódik, rég használhatatlanná avul mire akkuproblémák lennének... Csak akkor őszintén, van értelme az egész akkukímélősdinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
],
Dr Bubo