- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
domper2015 #14017 üzenetére
Igen. Amikor elmegy a net, arra váltok, azon mindig van.
Köszi gerner1! Pont most akartam megkérdezni, miért nem tudtam tegnap telefonálni csak 4G-n, pedig látszik a tegnapi képen (amikor vidéken voltam), hogy a VoLTE működött, de itt a válasz.
Amikor van (VoLTE), akkor nagy valószínűséggel nem fog a torony lekényszeríteni 2G -re . Csak akkor, ha valóban elégtelen a 'VoLTE-s 4G térerő' , vagy éppen nincs VoLTE (vagy a kijelzés ellenére valójában nem szolgál ki azzal a torony..)
Akkor kellene egy képet csinálnom, amikor elmegy a net. Remélhetőleg ezzel, hogy kizártam a 2G-t megszűnik ez a probléma.Aryes, szerintem most a DIGI-seknek adott Vodas csomag a legjobb. Végre 5G-val meg pláne. Ha nem lesz jobb a KÜF (remélhetőleg a Telekomnál) át is megyek oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest