Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre volt is valami vicc. Pontosan nem emlékszem, de valami ilyen volt, otthon mondtam a feleségemnek, drágám szerintem engem lehallgatnak. Jó nevetett rajtam. Vele nevetett Alexa, Siri, Google és a Facebook is.

Egyébként ami konkrét dolog volt, egy társaságban a Horn, Orbán vitáról beszéltünk, egy idő után laptopon megjelent a Youtube által ajánlott videók között. Illetve egyszer egy távoli országba utazásról beszéltünk, aminek a nevét biztos nem ejtettük ki korábban és utána ide szóló ajánlatok jöttek fel.Aryes kamerának semmi hangja. Ez olyan elektromos zaj, "pattanás", ami talán ahhoz hasonlítható, amikor a mikrofont megdörzsölik, belefújnak, vagy a túlvezérelte hangfal szisszenése. Szerintem csak valami hangszóró hiba lehet. Van még kettő ilyen telefonom, csak lusta vagyok azokat használni. Ha lehallgatnának, más is hallana ilyet, nehogy már csak engem hallgatnak le telefonon.

Egyébként azért vettem 3db telefont, mert ez volt az utolsó jackes telefon, és azt mondták a vezetékes jobb, mint a BT-s. Én csak egy egyszerű fülhallgatót használtam, de az Earfun Air Pro 3 sokkal jobb. Így feleslegesen vettem 3 telefon, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Horgász topik
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Yettel topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo