- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre volt is valami vicc. Pontosan nem emlékszem, de valami ilyen volt, otthon mondtam a feleségemnek, drágám szerintem engem lehallgatnak. Jó nevetett rajtam. Vele nevetett Alexa, Siri, Google és a Facebook is.
Egyébként ami konkrét dolog volt, egy társaságban a Horn, Orbán vitáról beszéltünk, egy idő után laptopon megjelent a Youtube által ajánlott videók között. Illetve egyszer egy távoli országba utazásról beszéltünk, aminek a nevét biztos nem ejtettük ki korábban és utána ide szóló ajánlatok jöttek fel.Aryes kamerának semmi hangja. Ez olyan elektromos zaj, "pattanás", ami talán ahhoz hasonlítható, amikor a mikrofont megdörzsölik, belefújnak, vagy a túlvezérelte hangfal szisszenése. Szerintem csak valami hangszóró hiba lehet. Van még kettő ilyen telefonom, csak lusta vagyok azokat használni. Ha lehallgatnának, más is hallana ilyet, nehogy már csak engem hallgatnak le telefonon.
Egyébként azért vettem 3db telefont, mert ez volt az utolsó jackes telefon, és azt mondták a vezetékes jobb, mint a BT-s. Én csak egy egyszerű fülhallgatót használtam, de az Earfun Air Pro 3 sokkal jobb. Így feleslegesen vettem 3 telefon, de ez legyen a legnagyobb bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest