- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Én soha nem mókoltam rajta semmit, a bugok egyes update-ekkel jöttek elő, vagy tűntek el. Sajnos a kamera(nem)forgatás már 1 éve (de ha sikerül 10-20mp-ig úgy tartanom, észre veszi csak akkor már elszáguldott a téma), a msngr random kép nem adás (a fotót megcsinálja) meg fél éve. A többi hibát javították, a gyorsmerülésre meg megkerestem a megoldást magam, mert itt csak oltogatást kaptam.
Az S5-öt anno rootolni kellett, mert német vodafone szarságaival tele szállították a „független” tfont, szanaszét állítgattam, éveken át kutya baja nem volt. Az S8 mókolás nélkül is szépen muzsikált, amíg 3 év után el nem kezdték avultatni (minden frissítéssel lassult), de az sem bugzott úgy, mint ez. közben volt egy Pocom, ahhoz képest az A52s annyira nem vészes.
Sajnos a szoftvergyártók nagyon elkanászodtak, próbálnának meg egy autót eladni annyi hibával, mint telefonokat, játékokat, stb, de ugye a szoftver „as is”, felelősség semmi. -
Nézd, én ~20 éve használok okostelefont, azelőtt Symbian rendszerűt, 2010 óta Androidot. Mondhatom, hogy 110%-ban kihasználom a tudását, asztali gép helyett is 90%-ban a telefont használom, ezért elég érzékeny vagyok rá, ha csökken a tudása a megvásárláskori állapotához képest.
Ehhez nem szükséges "szanaszét állítani".
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest