- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sajti84 #3365 üzenetére
Nekem is tud mozogni minimálisan benne a telefon, a tetejénél, azért nem lötyög. Eleinte zavart, most már észre sem veszem (gondolkodtam rajta, hogy kitámasztom összehajtott papírdarabbal - mint anno a Nokia hátlapokat első leszedés után
- de nem vacakoltam vele) . És ez is eredeti, szóval ezek szerint ez ilyen.
-
Sajti84
csendes tag
válasz
Sajti84 #3346 üzenetére
Hmm. A samsung oldalán S20FE-re érkezett hasonló panasz:
https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20/Ads-in-apps-stretched-out-as-well-as-some-webpages/td-p/2198021
Cserébe kommentelni nem tudok, mert ha bejelentklezem a Samsung fiókommal, onnantól nem tölt be az oldal...
Kezdem nem szeretni Samuékat... -
sxxorp
őstag
válasz
Sajti84 #3339 üzenetére
Nálunk nagyon hamar az lett az egyik fő szempont hogy minél könnyebb legyen az így is nehéz telefon, így maradt a szilikon, abból egy jobbfajta tapadós, tök jó kamera védelemmel. Az enyémet azért nem ajánlgattam, mert offline vettem a KÖKI-ben, 2200-ért az épp négyszer annyiért semmivel többet nem tudó gyári helyett (kapni: [link] de mennyiért
), vagy egy neves, de drága, súlyos, és bumfordi Transformers-tok helyett:
-
válasz
Sajti84 #3329 üzenetére
A gyári Samsung tok! Mindenben megfelel a leírásnak. Olyan tapadós szilikon, mint a konyhai sütőformák, ami nekem pont előny, mert nem csúszik se le, se ki sehonnan, 45°-os lejtőn is megáll.
Én az ingem zsebében vagy a kabátom belső zsebében hordom, ezzel nyugodtan le tudok hajolni a cipőmet bekötni vagy mittomén, nem esik ki a zsebemből.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
Sajti84 #3155 üzenetére
Hello, azt hiszem méretváltásban autentikus vagyok számodra, szinte ugyanonnan váltottunk: [link]
Hááát, szokni kell... A méret sem piskóta, de nekem a súlya ütős.
Én hetek után ma véglegesítettem a SIM-kártyát, mert megérkezett az övtok, amit rendeltem, élhetően hordhatónak tűnik, így kiderült, hogy hordozható ez méret is
Van néhány nem szerencsés fórumtárs, nekem atomstabil a keret, és a műanyag hátlap is. Bevallom én örülök, hogy nem üveg, de ez amúgy is az első tokig fog érdekelni -
válasz
Sajti84 #3155 üzenetére
Üdv a klubban!
a keret nekem is "kotyog" kicsit pár ponton
Azt csak beképzeled.
horpad befelé a hátlap (iszonyat vékony lehet az anyag)...
Ezért speciel pont nem tudok haragudni a gyártóra, amiatt annál inkább, hogy bizonyos készülékekre üveg
hátlapot tesz, mert az teljesen feleslegesen növeli a készülék súlyát és vastagságát. A műanyag télen nem hideg, nem csapódik rá ki a pára, hogy csúszós legyen tőle a készülék stb.
a méretét és az anyagminőségét vissza fogom sírni már látom.
Az A41 után furcsa módon elég gyorsan megszoktam a méretét, talán közrejátszik az is, hogy nagyon kézreálló formája/vastagsága van. Egész jól megy a fél kezes használat, bár ehhez a Gboard fél kezes beállítása és a home gomb dupla megnyomására bekapcsolódó egykezes nézet is sokat segít (lásd a screenshotot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest