-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Jungle Man #2437 üzenetére
SSD-t vagy HHD-t ugyan nem próbáltam, de a telefon OTG képes.
Én egy kétvégű Sandisk pendriveot használok, bár microUSB-s, ezért vettem hozzá egy ilyet:
[link]
Bár én az Auchanban vettem, ott csak kb. egy ezres volt. -
válasz
Szerintem valami felhő megoldás lenne a legegyszerűbb, automata szinkronizálással. Legkézenfekvőbb a Google drive és a Samsung/Onedrive, előbbi 15GB, utóbbi ha jól tudom csak 5GB, mindkettőnek van jól használható Windows, illetve okos TV kliense.
-
sxxorp
őstag
válasz
Szia, lehet, hogy jó megoldás neked is, amit nemrég vettem - egyik vége normál USB a laptophoz, a másik a telefonba való USB-C:
[link] (konkrétan ez: [link])
Nem a mobil volt a fő cél, csak gondoltam legyen meg a lehetőség. Így most próbáltam ki: simán kapcsolódott a telefonhoz, megjelenítette a tartalmát, teljesen jól kezelhető, egész gyors, és még 256-os is van, ha nagyobb kell (nekem 128GB). Ennél kisebb, egyszerűbb nem sok van -
gerner1
nagyúr
válasz
Miért ne működne? HDD is működik....
Feltételek:
- HDD -nél : Olyan 2,5" -os HDD, amelynek a tápigénye nem több, mint 0,65A= azok használhatóak, megfelelő külső házban + USB-C kábellel (célszerű, eleve USB-C -s külső ház..). +Egyéb feltétel = *
- SSD -nél: Szintén a megfelelő külső-ház USB-C -s. adott esetben még NVMe is használható. + Egyéb feltétel = **SSD / HDD:
- A teló (az összes Samsung), csak FAT32 & exFAT -ra formázott külső meghajtókat lát/kezel.
- NTFS -hez: 3rd party program szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asztrofotózás
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 512GB White ! ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2026-ig a nextelshop.hu-ba
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest