Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kabri

csendes tag

Bő egy hét után visszakaptam a szervizből a telefonom. Kamerahiba és kijelző villogás volt az alap probléma, de egy éve már megjárta a Samsung szervizt (villogó kijelző miatt) és akkor alaplap csere volt. Most kamera, akksi és komplett kijelző cserét kapott. Viszont már a 6.1-es frissítéssel.... :W Komolyan, mintha évekkel visszaléptünk volna... Próbálom visszaállítani a szokásos kis hangokat az appokhoz, valahol konkrétan hiányzik az a menü (Pl.: Yahoomailben.) Az always on display-re először azt hittem csak az órát tudom beállítani, de a Samsung store-t mire megtaláltam és rájöttem, hogy a témán belül a legördíthető listában van az AOD.... De annak se ilyen volt a felülete, nem is látom így át... Más negatívumot még egyelőre nem tapasztalok, de sajnálom, hogy ez ilyen lett.

Amúgy a szervizbe személyesen nem lehetett bevinni, futár jött és nem kérte az én csomagolásomat, egy szivaccsal kibélelt dobozba elvitte és (ha jól számolom) 7 munkanapra rá vissza is jött buborékfóliában bedobozolva. Szóval a TMX szervizről egyelőre pozitív a visszajelzés. :DD

Új hozzászólás Aktív témák