- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
válasz Redneck #5274 üzenetére
Én csak hydrogelt használok aliról, soha többet tg. Amim volt vagy takart a kijelzőből vagy azt a taknyot kellett volna a szélei alá kenni, mert levegős maradt, na akkor próbáltam ki. Nekem tökéletesen bevált. Eddig több helyről rendeltem mind jó volt, az ár alapján választottam, bár mostanában nem tudom mikor fog érkezni, ha megérkezik a kialakult helyzet miatt.
-
veterán
válasz Redneck #5274 üzenetére
Alexpresses verzióról csak azt tudom mondani hogy soha többet ( ugyanaz a gyártó akinek üvegfóliájaval 100%ban meg vágyok elégedve. ) Hazairól nincs tapasztalatom.
Update,linkeltem nemrég ide üveget hozzá. Az simul.a szélen is. Valami folyadékot adtak hozzá. Azzal.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest