Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
A70et nem láttam még sehol, viszont én imádom a nagy kijelzőt, DE, méretileg már a határon vagyok. Farmerban már most is figyelnem kell a leülésnél, hogy ne csináljak patkó mágnest a telóból, és akkor a cipőfűzőről nem is szólok, szóval a plusz ~6mm már nem fér bele. Vagyis ugyan ebben a méretben a kávák elhagyásával lehet nagyobb a kijelző, méretben nem. Ezért az a70 sajnos részemről kizárva.:
-
Black_Raven
veterán
Az előbb lemaradt a lényeg, sztem az S széria legnagyobb hibája, a túl kicsi akksi. A mate20ban nem is 3000mah akksi van. Ott van az s10+, rendes nagy akksival nézd meg, milyen jó SoT-okat csinál. Én nézem az s10 topikot is, és teljesen szuper.
Látod, p30-p30pro-n vaciláltam, és ez lett belőle, mert annyira megtetszett a 6.4"kijelző. Viszont óriási pozitív csalódás, én még mindig csak nézek, hogy milyen jó, ez a "kis"teló. Azt hogy meddig marad, nem tudom, mert kb félévenként rám tör a váltás. -
Black_Raven
veterán
Szia! A hibás szívvel, van egy kis gáz. Ez az Exynos 9610 úgy néz ki, elég jól sikerült, legalábbis az eddig tapasztaltak alapján, elég fürge és takarékos is. Szóval jó irányba halad a Samu. Azon meg nem kell csodálkozni hogy mindenki a saját chipszettét erőlteti. A Huawei is a Kirint tolja, pedig lehet hogy Snapival jobb lenne a Mate sorozat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- iPHONE X,11,12,13,14.15,16 összes típusához teljes kijelzős üvegfólia.
- Baseus 1.5 méteres Type-C-lighting,USB- lighting, Type-C-Type-C gyors töltő kábelek.
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest