- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskyslány
csendes tag
Sziasztok! Bár nem vagyok nagy tech zseni de szeretném megosztani, hogy mennyire elégedett vagyok a készülékkel. Mi 9t-t cseréltem le az A41re és milyen jól tettem. Nálam semmilyen akadozás nem jelentkezik (a mi 9t fene lassú volt, minden hívás után kb egy percre befagyott stb) az ujjlenyomat olvasó 10/10 és a méret...hát felüdülés. Számomra pont megfelelő, kicsi kezem van de még így is megy minden egy kézzel. Hangszóró tekintetében találkoztam már jobbal, a hátlap berezonál gondolom a tech2 Laci által említett hátlap alatti rés miatt, de tudok ezzel együtt élni. Az edge panel nagyon hiányzott, végre újra megkaptam, és klassz a gyári edge lighting is. Azt gondolom hogy átlag felhasználásra tökéletes, főleg ha valaki ilyen kompakt telefont keres.
U. I. A kék szín gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest