Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiskyslány
csendes tag
Sziasztok! Bár nem vagyok nagy tech zseni de szeretném megosztani, hogy mennyire elégedett vagyok a készülékkel. Mi 9t-t cseréltem le az A41re és milyen jól tettem. Nálam semmilyen akadozás nem jelentkezik (a mi 9t fene lassú volt, minden hívás után kb egy percre befagyott stb) az ujjlenyomat olvasó 10/10 és a méret...hát felüdülés. Számomra pont megfelelő, kicsi kezem van de még így is megy minden egy kézzel. Hangszóró tekintetében találkoztam már jobbal, a hátlap berezonál gondolom a tech2 Laci által említett hátlap alatti rés miatt, de tudok ezzel együtt élni. Az edge panel nagyon hiányzott, végre újra megkaptam, és klassz a gyári edge lighting is. Azt gondolom hogy átlag felhasználásra tökéletes, főleg ha valaki ilyen kompakt telefont keres.
U. I. A kék szín gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest