- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szantoka
csendes tag
Sziasztok
Nekem a következő wifi problémám lenne. Idáig azt hittem a router a hibás, de kiderült, hogy nem.
Az A40 folyamatosan azt csinálja a speedtest mérésnél, hogy először felugrik 30 mbps sebességre majd utána leugrik 1-re és ott is marad a teszt végéig. feltöltést meg már vizsgálni sem tudja. Néha wifin az instagram videók lejátszása is komoly gondot okoz neki. Ezzel párhuzamosan megnéztem a sebességet laptopon és a párom Honor 9-esén ahol hasítottak 150-200 mbps-el (500-as vodás netem van)
Már reseteltem a hálózati beállításokat, de még mindig nem oldódott meg a dolog. Router log-ban kéne keresni valamit? Tök idegesitő hogy itthon is kénytelen vagyok mobilnetet használni a készüléken
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy van ötlete, megköszönöm a segítséget
-
szantoka
csendes tag
Sziasztok!
A sim eldobas utan egy uj jelenseget produkált.
Idaig tökéletesen mukodott a jbl bluetoothos fulesemmel ma hazaertem lepausoltam a zenét es mikor ujra el akartam inditani, akkor médiát mar nem játszik a fulesen. Ha a beállításokba megyek csak a telefonalashoz lehet bekapcsolni, ha a media csuszkat akarom elhúzni mindig azt irja ki hogy nem tud csatlakozni a fuleshez. Megpróbáltam ujrainditani mindegyiket, torolni a párosítást, ujra parositani de semmi. Röhej.
Valakinek otlet vagy hasonlo tapasztalat?
-
szantoka
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van a telefonnal:
Két simet használok benne, és sokszor előfordul hogy csak van az asztalon a telefon, és kapok egy sms-t, hogy nem fogadott hívásom volt pl. 16:49-kor. Ezt megkapom 16:50-kor, de végig mellettem volt a telefon, egyáltalán nem csörgött. A fél aki hívott volna azt mondja hívott és foglaltat jelzett a mobil.Valami beállítást rontottam el, vagy miért csinálja ezt?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest