Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB #734 üzenetére
Nem tudom, miért nekem írtad az AOD mániát, én is csak válaszoltam, hogy áruházban találni rá megoldást, de nem javaslom, mert megeszi az akkumulátort.
Én meg vagyok nélküle, amoleden meg szerintem amúgy sem lenne egészséges egy állandó valami a képernyőn.
A led jó lenne, az előző telefonomon volt, de azért annélkül is megvagyok. Duplakoppintásos ébresztés és már látom is, hogy volt e valami, még gombot sem kell nyomni. Meg nekem van még egy emlékeztető program is fent, mi rezegteti a telefont időnként, ha van értesítés. Sőt gyárilag is van a 9-es androidban értesítés emlékeztető, csak kevés beállíthatósága van, ezért használok külön programot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen routert?
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest