- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
simonzé #3163 üzenetére
Szia!
Én is ugyanígy jártam, én is felhívtam a t-mobile-t, és nekem is megmondták, hogy nem náluk van a gáz.
Bár nem szivesen, de factory resetet csináltam, attól azonnal megjavult. Szóval van ennek a telefonnak ezek szerint egy ilyen hibája, hogy egyszer csak valami miatt nem érzékeli jól a bejövő sms-t, és percenként újra és újra "megkapja". -
törölt tag
válasz
simonzé #3019 üzenetére
Miért kockáztatnák a garanciát és a telefon épségét?
Nekem pl. gyorsabb a mindennapi használat során a telefon, nem dobálja el a 3G-t és az Angry birds sem szaggat annyira, az apró kis újításokról nem is beszélve.
Egyedül a fényképező nem megy, de azt havonta 1-2x ha használom. -
válasz
simonzé #2461 üzenetére
már meg ne haragudj, de a kezdetektől olvasom a topicot, ha volt mondanivalóm hozzászóltam. mindent olvastam amit a GPS-ről írtak, ki is próbáltam, de sehogy sem lett jobb. a hozzászólásban (amire válaszoltál) lehet h nem elég feltűnően, de leírtam, hogy ez nálam van, másnál lehet h működik.
-
acskapocs
tag
válasz
simonzé #2461 üzenetére
LOL
Ez egy kicsit erős.
A froyo által hozott újítások nekem bejönnek és használom is őket.főleg a telefonnetet wifivel való megosztást.
Érdekes nekem szinte hibátlan ez a beta verzió.egy két lassulást illetve a gps lassú benavigálását leszámítva.
A liwe wallpapper pedig marhára nem a froyo újítása, nekem már a pulse-omban 2.1 ben is benne volt.valamilyen szinten egyetértek,mert tök jól néz ki de soha nem használtam.
Szerintem a win7et se rakd fel,mert az xp is tökéletesen használható....
A Skyfire meg marhára nem flash lejátszó,de ezt már részletezték előttem. -
MerLinh
senior tag
válasz
simonzé #2463 üzenetére
Ácsi ácsi, a skyfire flash player nem egyenlő a natív flashplayerel, mert ügye skyfire úgy mükődik mint az opera mini, egy szerverről tömörití neked az anyagot még jó hogy megy mivel nem a telefonod tölti le a flasht..kb olyan mint a remote desktop.
És hogy minek eröltetik a froyot hát nem tudom én csak azt látom, hogy minden program látványosan gyorsabban megy főleg a játékok mint pl a népszerű angry birds. Eddig nagyon durván laggolt, froyoval meg csak idönként akad egy kicsit de nagyon kicsit. -
roti86
őstag
-
Ceree
senior tag
válasz
simonzé #2283 üzenetére
Ndrive tényleg szépen fut, de nagyon nem akart egy csomó utcanévre keresni a drága, úgyhogy törlés áldozata lett. Most van Sygic, de régi adatbázissal, és pixeles, mert nem erre a kijelzőre való, de legalább talál jelet, jól navigál, és minden utcát megtalál.
Navigon-t még nem próbáltam, legyek túl ezen a héten, és jön az új memóriakártya, meg a bütykölés, hogy navigáció is legyen.
Eq-s zenelejátszónak én is PowerAmp-ot ajánlom, bár mivel időkorlátos a free, már előre félek mi lesz ha lejár.
Akkumulátor telefonként használva egész jó, 2-3 napot is elmegy. Rekordom egyébként 4 nap, akkor napi 1-2 sms, és 10perc hívás volt csak kb, és nem nyúltam hozzá, meló volt reggeltől estig.
-
motorhead
aktív tag
válasz
simonzé #2282 üzenetére
"Az autókat visszahívják ha ilyen hibára fény derül, a mobilon sw-t frissítenek."
Nem.Ezen a mobilon semmiféle frissítés nincs amit te otthon pl. a KIES-el elő tudnál csalogatni. Csak hekkeléssel lehet, ami nem feltétlen jelenti nálam a teljes support-ot. Azt sem értem, akinek régebbi firmware van a telefonján, annak a KIES miért nem ajánl fel frissebbet? Vagy volt esetleg ilyen csak én nem tudok róla?
-
XDModesty
aktív tag
válasz
simonzé #2283 üzenetére
Elindítom a navigont, és azt írja ki, hogy le kell töltenie fileokat wifin van pc-n keresztül az indításhoz, pl európa térkép 2 gb.
RÁmegyek arra h wifin töltsön, erre kiírja h nincs elég hely.
Pc-ről sem tudom rárakni, mert a navigon freshem azt írja h nincs a navigon feltelepítve a telefonra... -
motorhead
aktív tag
válasz
simonzé #2154 üzenetére
Ez a vélemény MINDENKINEK hasznos lehet.
Mivel nekem is eljátszotta a telefon, hogy a névjegyek és más a hívással kapcsolatos dolgok rettentően belassultak, csináltam egy telefon visszaállítást. Menüből elérhető.
Természetesen az SD kártyát is újra formatáltam, később tettem rá vissza a képeket zenéket stb.
Sikernek könyvelem el a dolgot, mert a telefonkönyvbe való belépés a művelet után kevesebb mint egy másodperc, ill. betűjelek görgetése alatt azonnal oda ugrik a névlistában a kijelölési sáv. Iszonyat gyors lett.
Kijelenthető, hogy bizonyos telepített alkalmazások, nagy mértékben belassítják a telefont. Én már csak olyan marketről vagy máshonnan leszedett programot telepítek fel, amire valóban szükség van.
Mikor még új a telefon az ember hajlamos minden szir-szart feltelepíteni próbálgatásképp.Ha ezt meguntuk, mindenképp ajánlatos egy reset és utána ami kell csak azt feltelepíteni.
Ez csak a saját tapasztalatom,de működik. Mindemellett volt más dolog is ami egyszerűen eltünt a telefonomból. Pl. nem volt rezgés az SMS érkezéskor, sem az email érkezéskor. Ez most mind helyreállt. Ez is annak tudható be, hogy mikor egyszer feltelepítettem egy csengőhang szerkesztőt, az úgy belenyúlt a rendszerbe, hogy hiába szedtem le, nem állt vissza alap értékekre. Hiába volt bekapcsol a rezgés, nem ment az istennek sem.Sajnos ez a temérdek szoftver ami a marketen van jó részben hibás, nem ellenőrzött, nem megfelelően kipróbált dolog.Kurva nagy kavart tud csinálni a telefonon, és az ember nem fogja tudni mi okozta ezt.
Úgyhogy, csak óvatosan a rengeteg programmal!A kijelzővédő fóliáról meg annyit, hogy az általam ebay-ről megrendelt 3 dolláros (ez 3 db amúgy) cucc teljesen hibátlan, nem buborékos, és nem karcolódik. Nem szabad drágábbat venni.
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz
simonzé #2155 üzenetére
Hello!
Bár már megoldottam a problémát, írtam is fentebb, de azért köszi a választ. Viszont az advanced task killer sajnos nem rebootolja a cuccot beidőzítve, így nem ugyanaz a dolog. És bármilyen erősre is van beállítva (én automatic task killert használom), attól még lassabban ugyan, de fogy a memória. Ez viszont minden hajnalban visszanyomja a memóriám 130 megára cirka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest