- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
Henker2 #2153 üzenetére
Hali!
Én ilyet vettem másfél hónapja, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondom azt ami nem tetszik, minden más nagyon bejön:
-Szoftveres hiba a GPS-nél. Le kell szedned a GPS optimiser nevű progit a marketről, és futtatni mielőtt gps-t használnál, másképp nem talál műholdat.
-Nincs 'letevő' gomb - a hívást nem tudod megszakítani, csak pár sec. várakozás után
-A kijelző felbontása kicsit karcsú, így pl. az iGo nem is fut rajta. Szerencsére a navigon viszont nagyon szépen fut.
-A wifi érzékenysége nem a legjobb, kb 15-20%-kal gyengébb mint a laptopomé.
-A hangerőszabályzó gomb rossz helyen van, akármikor kézbe veszem a telefont, tutira benyomódik akaratlanul is.
A többi érintős mobillal együtt a leginkább fájó pontja a telefonfunkció. Az üzenetek, a számbillentyűzet, és a névjegyzék elérése néha borzasztó lassú. Van hogy 4-5 másodperc is kell, mire képernyőre kerülnek a nevek... Ez egyszerűen katasztrófális. Kikészít amikor rohanás közben telefonálnék.Kb ennyi. Minden más szempontból remek választás, a hibáival együtt lehet élni, nem nagyon kompromisszumos. Erős a proc. kiváló a hangminőség, minden program elérhető rá, jól lehet rajta szöveget bevinni, remek a zenelejátszója, a rádiója, (kis buhera után) a GPS-e is. Kezes kis dög, de a piros gomb hiánya nagyon fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest