- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Valinas-
senior tag
-
simonzé
addikt
-
motorhead
aktív tag
válasz
#85552128 #2304 üzenetére
Nem próbáltam ki, lentebb leírtam miért. Majd ha a KIES feldobja akkor mehet teljes gőzzel.
"alpha/beta verzió."
Ez egy elég érdekes meghatározás, de tulajdonképpen megmagyarázza a hibákat. Én azt hittem ez hivatalos, nem kiszivárgott verzió. De mivel az, így nincs jogunk kritizálni.
-
motorhead
aktív tag
válasz
#85552128 #2301 üzenetére
Lehet én vagyok eltévedve. Ez a FROYO nem egy valami külföldi szolgáltató telefonjaira már hivatalosan letölthető frissítés? Mert ha az, akkor atom stabilnak kellene lennie.Az természetes, hogy nincs rajta magyar nyelv, az nem is kétséges. Ennek ellenére ezeken a telefonokon is jól kellene működnie nem?
Ha egyáltalán nem hivatalos, csak kiszivárgott béta akkor nem szólok semmit. Lehet próbálgatni és ki-ki eldönti, kell e neki.
-
Karima
őstag
-
kodmen
aktív tag
válasz
#85552128 #2037 üzenetére
A manóba, akkor elkapkodtam a dolgot...
Tudnál segíteni a lementésben, milyen programmal/paranccsal lehet kivitelezni? Vagy a samfirmware-n fennt van ez is valahol? Netán az is fennt volt, hogy előbb készítsek mentést a telefonról, csak nem olvastam el....Valaki tudna segíteni, akinek Telenor-os készüléke van? Szükségem lenne a szolgáltatói firmware-re. Köszönöm!
-
kodmen
aktív tag
válasz
#85552128 #1833 üzenetére
Szia Szaby59!
Köszi a linket! Olvasgatom az oldalt, de azért kérdeznék, mert nem akarom elbarmolni a telefont/garit. Tenenoros készülékem van, ez nem gond?
*#7465625# -ra azt írják, hogy network lock kell legyen. Na, a hálózatzár nekem [on], a többi viszont (off). Ez azt jelenti, hogy más trükk is kell, ami a szolgáltatónál nem venné ki jól magát? Mert ilyet nem szeretnék...Köszi!
Kodmen
-
erikszon
csendes tag
válasz
#85552128 #1983 üzenetére
Igen, ha letiltom az elsőt, s felmegyek a marketre, akk visszanavigál, s kéri h engedélyezzem az elsőt...beállítottam az energiagazdálkodás widgeten is, h nem kérek szinkronizálást...
de ettől függetlenül nem lett jobb a helyzet..
létezik olyan network monitor, ami külön mutatja h melyik app generál adatforgalmat?--> akkor tudnám, h melyik app a bűnös és tudnám őt dobni..... -
-
kodmen
aktív tag
válasz
#85552128 #1761 üzenetére
Szaby59!
Nálad mijen fw van most fennt? Hogy tetted fel? Tudsz adni egy linket?
Az akksi kijelzés javult, vagy az energia gazdálkodás és az üzemidő is?
Nálam két napot bírt (nem minimál használattal), most merítettem le először teljesen. Hívás közben ugrott le:
18:44:57 50% 3,738V
18:45:57 40% 3,716V
18:46:57 30% 3,711V
...
15:56:57 15% 3,675V
18:57:33 5% 3,615VAndroid Battery Dog-ot használok.
A GPS nálam is gyengusz, a gps optimison és a GPS booster lite sem sokat segít, de azokkal legalább talál műholdat... Ez "normális" ennél a telónál, már hogy ennyire gyenge, mert az olvastam, hogy gondjai mindenkinek vannak ezen a területen is, de ekkora?
Köszi!
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz
#85552128 #1353 üzenetére
Advanced Task Killer. NE NE és NE!
Ez egy linux. Nem windows mobile, hogy ki kelljen lövögetni a processeket. Olvass utána miért nem érdemes használni androidra. Aláírom, hogy valamit dobhat az akksi időn, de a sebesség kárára megy. Engem speciel jobban idegesit ha a telefon nem csinálja egyből azt amit kérek tőle, mint ha nem 3 napig birná az akksi hanem esetleg 3 és félig.
Angolul értőknek: [link]
-
sghu77
tag
válasz
#85552128 #1353 üzenetére
Az infokból én azt hámoztam ki, hogy mindkettő (XW és XX) EU firmware kód. Tehát tök mind1. A GalaxyS-t XXJF5-tel vettem és kb. 2 hónapja frissítettem XWJM2-re a Kiessel (gyári, hivatalos kiadott ROM) és semmi baja sincs. Tehát ha egy frimware xar, az nem a kódja miatt van.
-
blamix
csendes tag
válasz
#85552128 #1290 üzenetére
helo
Na ezt hogy csináltad hogy kb 5napot bír? Nekem 1napot jó esetben, de akkor alig használtam.
A fw frissítés ennyire megdobná a aksi teljesítését?A XXJI2 fw megoldaná? Mesélj már a telepítésről ha nem probléma, mert a legnagyobb problémám az aksi teljesítőképességével van.
Úgy néz ki típushiba a sim kártya eldobálás.. nekem már párszor azt is kiirta hogy "sim kártya leválasztva" újraindítás segített csak Meg persze többször eldobta a hálózatot és kérte a pin kódot.. Persze előtte hozzá se nyúltam. 3éves sim kártya.
A GPS-t meg sikerült megoldani nagy nehezen kb 15-30mp alatt talál jelet pontosan. így a fent említett két hibán kívül mással még nem találkoztam.
Ami amúgy zavaró hogy kiirja hogy aksi töltöttség alacsony leokézod 5perc és már ki is kapcsolt.. .
-
ben11
őstag
válasz
#85552128 #1299 üzenetére
Nem csak neked irányul a kérdés.
Kíváncsi vagyok, a g3 tulajok között hányótoknál jött elő ez a hálózat eldobálós mizéria?Kérlek titeket 1-1 kommentben egy igen/nem választ!
Erősen gondolkozom a G3-on, de egy telefonnál pont a telefonfunkciós rész szarakodjon az nem elfogadható..Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #1299 üzenetére
Időnként ránézek, és nincs szénné moddolva a telefon. Ma gyakorlatilag csak a gyári böngészőt, e-mailt, és chat programot használtam. De ez még tesztelve lesz, ha helyreáll a napirendem, lehet, hogy csak az aktív netezés számlájára írható, meg hogy elfelejtettem kikapcsolni a wifit estére.
A hálózat eldobálás (meg a pin-kód kérés főleg) jobban zavar. Pedig új a SIM, csak abban bízok, hogy eddig nem csinálta, tehát lehet valami szoftver lesz a bűnös.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #1297 üzenetére
Még nincs? Ez azt jelenti, hogy tudtoddal lesz?
Jó lenne nekem a kies is, ha lenne public gyári friss ROM, de nem találok.
Kicsit most amúgy is kezd a t*k*m tele lenni, mert kapom a hibákat sorban:
- sorozatosan eldobálja a hálózatot, majd egyből meg is találja (ugráló háromszög, áthúzott kör, majd megint térerő)
- már 2x kért PIN kódot is.Eddig ezt amióta megvan nem csinálta, kb egy hete kezdte el. Lehet, hogy valamelyik alkalmazás az oka, de dühítő.
Tegnap vészesen lemerült, de még rá tudtam dobni töltőre, használom tovább, erre kb 30 mp múlva újraindul. Jó, ez lehet a merülés miatt is, de dühítő.
Most épp 20 kerek órát bírt ki, mindezt úgy, hogy este 9-kor már a telefon szólt hogy húzzam már le (4 órát töltötte hálózati töltőről, figyeltem, rádugástól értesítésig volt ennyi, tehát nettó idő), erre reggel kapok egy 60%-os akksit, majd most 4-kor hirtelen 60%-ról esik először alacsonyra, majd kritikusra, és szól, hogy azonnal dugjam meg. Igaz, hogy éjszaka bekapcsolva hagytam a wifit, és relatíve sokat neteztem rajta, de dühítő.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #1294 üzenetére
Nem tudod véletlenül gyári romokat lehet szabadon cserelgetni (mondjuk elkerem valakinek a telojarol akinek frissebb van) szolgáltatótól függetlenül, vagy van valami akadálya?
Hogy tudok full mindennel biztonsági mentést csinálni teljesen sms-től firmware illetve rom mélységig? -
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #928 üzenetére
Megrendeltem a tokot, amit ajánlottál. Angliából itt volt két nap alatt (!) és nagyon még vagyok vele elégedve. össze sem lehet hasonlítani, mennyivel biztosabb kézzel fogom. a színe enyhén barnás, de ez egyáltalán nem látszik, ha fel van rakva. Amin nagyon meglepődtem, hogy kaptam gratisz egy fóliát, még hozzá két oldalon lehúzós keményebbet, és egy frankó törlőkendőt is, pedig nem is volt feltüntetve, hogy jár hozzá. Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #963 üzenetére
Négy fehér, mindig fullon? Soha nem esik a térerőd? Ha esik akkor i változik?
@Pokzoli: Az SD kártya üres, a programok a telefonon vannak.
@toti198511: igen, felismerte az SD kártyát az intéző. Ugye nem mókolt winen próbálod? A telefonon be van állítva az USB mód? Kies-re tedd, vagy végső esetben háttértárra. A beállításokban van valahol. -
DeFranco
nagyúr
válasz
#85552128 #954 üzenetére
Hát passz... nekem valamivel frissebb lehet a szoft, mivel szolgáltatós, de csatolni még nem próbáltam.
Ha van rá igény este wifi-ről kipróbálom.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy szoftveres hiba, tehát végszükség esetén egy alternatív program megoldást nyújthat. Ott van még a másik (általános) belső levelező kliens, azt próbáltátok?
-
-
-
oposa
csendes tag
válasz
#85552128 #846 üzenetére
Hello Szaby59!
A módosított fw-rel sikerült a mutatvány. Ezzel még az ODIN is máshogy viselkedett. Rendben működik a memória, megtartja kikapcsolás után is a beállításokat, minden oké. Csak az a fránya GPS nem akar működni. A GPS bekapcsolása után kb. 5 perc alatt talál 7-8 holdat, de azokat is csak alacsony térerővel, semmilyen pozíciót nem mutat. Lehet, hogy az én telóm hardveresen hibás?
-
asdasdasd
tag
válasz
#85552128 #808 üzenetére
Hali,
Ezt már írtad. Én csak ezt a leírást találtam a samfirmware-n: I5801 flash tutorial.
Amiben JIG BOX -ot emlegetnek.
Gondolom ennélkül is mennie kell valahogy.Szóval ha lenne egy másik leírás, vagy te leírnád azt megköszönném.
Kösz -
Kajt
tag
válasz
#85552128 #735 üzenetére
Kedves Szaby59!
Utána néztem neten, de még mindig nem tudom pontosan, hogy mi ez (kikövetkeztettem, de sehol nem találtam érthető leírást)
Kérlek, kifejtenéd pontosan, hogy csináltad? Honnan szedted le, miként raktad fel... ? Biztos sokan örülnének.Amúgy mindenkinek:
Ma voltam a T-mobile szervizében (westend) és megkérdeztem a Root-olás (rendszergazda jogosultság) és a garancia viszonyát. Azt mondta (miután elmagyaráztam pontosan mi ez), hogy nem hinné, hogy gond lenne. Iphone esetében a JailBreake-et hozta fel, de meg is beszéltük, hogy itt szó sincs függetlenítésről... Röviden: szerintem nem is foglalkoznak vele ennyire részletesen... manapság inkább adnak újat, mert egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest