- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Majd írok a HVG-nek, hogy a jövőben jobban részletezzék a tech specifikációkat is, elvégre hardware-es oldal
Ha jól értem szavad, akkor itt sem lesznek lehozva "pletykák a jövőben" szintű híradások ezentúl? Gondolom kétirányú a dolog. Egyébként igazad van, tényleg nincs "semmi konkrétum" csak annyi, hogy intel procival (is) szerelt galaxy tab 3-ak lesznek. Apropo: a "trollkodás" jelzőt meg én érzem erősen eltúlzottnak és "alaptalannak". Ez nem az volt, hanem nagyonnagyon lájtos negatív kritika szerény megfogalmazásban. Nem csak pozitív kritika ér, ha nem hiszed, fuss át néhány színműkritikát
-
törölt tag
Nem haragszom
2013. május 31., péntek, 14:00 Egyébként ne vedd fel, elfogyott a kávém ráadásul bal lábbal keltem fel és haragszom az egész világra -
törölt tag
Poén, hogy 4 nappal közlitek még egy HVG-hez képest is (aminek nem igazán a hardver a profilja..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Kerékpársportok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest