- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
"Ja mégsem.....mekkora a keret pfff. Remélem csak a kép csalóka különben ez is csak egy kihagyott ziccer lesz......."
-Nem valószínű, hogy a kép csalóka, mindig elég nagy kerettel operáltak.
Ennek ellenére miért lenne kihagyott ziccer?
Még így is jóval kompaktabb lesz a mostani csúcskészülékeknél. -
csatakacsa
tag
-
M5Norbi
őstag
Hmm egy igazi hiánypótló telefon! Jó nagy erő és kompakt méret!
Ja mégsem.....mekkora a keret pfff. Remélem csak a kép csalóka különben ez is csak egy kihagyott ziccer lesz.......
Kár lenne érte mert igen jó adatokkal bír. -
Ádám16
addikt
Gyilkos cucc, de jöhetett volna szerintem hamarabb is.
Egyébként van közületek olyan, aki használt huzamosabb ideig 4.5"< készüléket, és vágyik kisebbre? -
Probber
őstag
Egész biztos, hogy magas áron kezd, de nagyon kíváncsi leszek a majdani hazai árazásra.
-
nobiand
aktív tag
Erre kíváncsi vagyok, lehet tudni mikor jelentik be? Esetleg egy stream?
-
Jimmy66
senior tag
Bocha-ék már nyomogatják Vegasban...
[ Nincs Szerkesztve ]
-
student
őstag
milyen elbaszott egy dizájnja van ennek is alul ott a böszme kihasználatlan hely, fölötte az érintőn meg elfoglal 2 centit a gombsor ...
-
Bavid
senior tag
Kár hogy ez nem a Z1S, hanem a Z1 mini, az S valószínűleg a Z1 feljelszettt változatat lesz.
-
csatakacsa
tag
Measuring 65 mm × 127mm × 9.4mm and weighs 140g.
-
IkszIpszilon
aktív tag
MicroSD?Cserélhető az akku?Amúgy perfekt!
-
babkukta
senior tag
De vágjátok h jön egy másik teló is??
Sirius kódnevú, ami elvileg 5,2" QHD kijelző, snapi 805, 3 giga ram, 20 MP kam. Várom sok szeretettel a SONY újdonságokat!!
-
Lavar
aktív tag
Kíváncsian várom a fizikai méreteit.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem akarom védeni őket, de ebbe a házba egyszerűen valószínűleg nem fér több / nagyobb akksi.
Nézd csak meg, hogy a Nexus 5-be mekkora van...Egyébként egy igazi hiánypótló azoknak akik hánynak a mai tepsi / bunkofón trendtől. Hogy is szokták Vérpistiék mondani?
Ja, igen! "várós"
-
joey04
titán
az akksi tényleg necces lesz. a többi okés. bár sony, szóval a kijelző nem lesz világbajnok. viszont talán a csupán hd kijelzőnek hála nem fog úgy akadozni mint a nagytesó(k).
-
babkukta
senior tag
Bakker... musthave...
Tökéletes. Szerintem a Sonyra alapból az jellemző, h nagyobb káva van, mint a többin. Jó is ez így!
Az akksi meg tökéletes ehez a mérethez! A sima Znek is ekkora akksija van, ami 5"os és FHD, és mind tudjuk, h a kijelző zabál a legtöbbet. Tehát sztem egy másfél - 2 napos üzemidő lesz várható. A sebessége meg.. felül fog múlni mindent. A FHD-t is úgy hajtja ez a SoC, h nocsak, nem hogy a HD-t.
A kamera remélem jól be van lőve. És bízunk benne, h meglépik az IPS-t, mert a nép haragja megint lesújt -
sgs123456
tag
Na, kíváncsi leszek. Annyiszor olvastam már, h "minek a nagy kjelző???", h gondolom ez a telefon fogja beállítani az eladási csúcsokat.
-
kbyte1024
veterán
Lehetett volna jobb is a helykihasználás,de meglátjuk a tesztet majd
-
w333
félisten
Ára / kijelző ... kíváncsi vagyok mennyi és milyen lesz
Különben még az LG G2 Mini szerintem még nagyon várós ...
-
jokeman
aktív tag
Erre várok már nagyon rég óta
-
Jimmy66
senior tag
Várom!
[ Nincs Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Még mindig ez az a telefon amit a legjobban várok, az se érdekel, ha annyiba kerül, mint a drágább testvére, a sima Z1-nek is nagyon tetszett az anyaghasználata amikor volt lehetőségem megtapizni.
-
Johnny194
aktív tag
végre normális méretben is van jó hardver
-
törölt tag
Engem inkább az érdekelne, hogy fizikai mérete mekkora. Kijelző lehet 4,3 col, de a káva nem kicsi.
-
kelly416
veterán
Az akku tényleg lehetne nagyobb... de ezt bármelyik telefonra el lehet mondani.
Amúgy meg lakva ismerszik majd meg. 2300 Lehet untig elég is, meg nagyon kevés is. Csak jöjjön már és jó áron. Bár az ára előre látom, hogy nem nekünk lesz "jó", hanem a Sony-nak. Ha már a CES-ig vártak vele, nem fogják Moto G árban adni.
Szerk.:
kbyte1024:
Szerintem is, de nem csinálhat mindenki G2-keretet, mert van más kívánalma is a piacnak. Én is a G2 féle keretre szavaznék, de kevesen nyitnak még arrafelé. Sajnos. -
kbyte1024
veterán
Szép és királyság a méret is! A kijelzőre tényleg kiváncsi lennék,meg szerintem nagy a hely alul és felül nem?
-
-
Ricardo
titán
Nem olyan rég a kezembe akadt egy Z. Tetszett, és a kijelző sem volt olyan rossz mint vártam. Ennek fényében kíváncsi vagyok erre a kütyüre, de gondolom az ára nem lesz alacsony.
-
slimshady
senior tag
Ez a 2.300 mAh-s akksi már megint egy igen rossz vicc...
-
pit stop
addikt
Musthave, csak egy jó ár kéne
-
Syl
nagyúr
Gondolom ez is csak egy pici ledes villanót kap.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Órákon belül hivatalosan is leleplezésre kerül a fotózásra kihegyezett Xperia Z1 kompaktabb kiadása.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest