- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Gáz. Mi az az antenna??
-
Tudásban nekem az i580 jön be a legjobban, túrák alkalmával tökéletes lenne. Vízálló, elég jól gumírozott, a többiekkel pedig könnyen lehetne tartani a kapcsolatot, mivel van benne BT is.
Ez a női modell nem a legszebb, de a nők szeretik az ilyen mindenféle festéseket, lásd korábbi Nokia 7-es sorozat. Itt szabadon lehet válogatni.
Abban viszont biztos vagyok, hogy ezekkel a készülékekkel nem visszacsúszik, hanem többet ad el a Motorola. Pláne, hogy a Nokia és más európai társaik nem is készítenek ilyen készüléket. Persze meg lehet oldani részben - ahol a szolgáltató engedi - a PTT-ot, emellett az sms-t lehet használni személyhívóként, vagy csipogóként, valamint adatmodemnek is jók a készülékek, csak sokkal többe kerülnek, mint a Motorola-féle iDEN hálózat. Persze most már nem érné meg kiépíteni egy ilyen redszert...
Azt hiszem, nem ártana ezentúl az iDEN készülékekhez a cikk végére egy kis linket betenni, ami beszél erről a rendszerről, mert különben túl sok nem éppen értelmes hozzászólás keletkezik.
Bocha, OK, hogy te a készülékre gondoltál a rusnyasággal (meg ahogy kiveszem a hsz-ekből Ricardo és AMD is erre gondolt); sokkal inkább a "jövő fórumozóinak" szólt a linkem, de úgy látszik, nem segített.
-
b_master
tag
Ez már olyan, mintha nem is vennék komolyan az egészet.
-
AMD Power
titán
Ez meg mi a bánat? Milyen nő vesz meg egy ilyet!?
-
Illusion1010
senior tag
Ultragagyi
-
Ricardo
titán
Ez nagyon csúnya. Nem az antemma miatt, hanem összességében. Kíváncsi vagyok milyen tiltott szereket szednek a Moto tervezői
-
<NewL>
addikt
vicc?!
-
Greg-77
aktív tag
Nem ártott volna megnézni a Samsung és a Nokia nőknek szánt telefonjait! Ez vmi iszonyat! Az amcsi nőknek ez is elég? Ha igen akkor nagyon tudom őket sajnálni, ha pedig a gyártó hiszi akkor meg szánalmas!
-
Azért én örülnék IDEN készülékeknek idehaza, ha használhatóak lennének. Jópár esetben kellett volna már - még a cégen belüli ingyen beszéd ellenére is.
-
Shockwave12
csendes tag
Hát nemtom milyen nőket akarnak ezzel elcsábítani, de ez legfeljebb csak a legperverzebbeknek fog tetszeni. Ez legalább olyan botrányosan ocsmányul néz ki, mint egy lefosott kilométerkő...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ez mi a sz*r? Remélem ők sem gondolják komolyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest