- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó, akkor is csökken valamennyire a fogyasztás, de nem vesznek vissza az órajelből. Ebben az a pláne, hogyha egy játék régi, és nincs benne V-sync opció, akkor azt bekapcsolva akár 200 MHz-en pörgeti 75 FPS-sel, mert régebbi a játék. Mert én most is használok RadeonPro-t a Sims 3-hoz, mert abban nincs V-sync, de ettől biztosan nem veszi vissza az R7 250-em órajelét. Bár, nem tudom, hogy ebben megvan-e az említett PowerTune.
Ha eddig is volt már olyan szoftver, ami visszavett az órajelből, az egy 3rd party alkalmazás volt. Ahogyan Abu is mondta itt - ebben az lesz a poén, hogy nem 3rd party lesz, hanem gyári megoldás, ami az övék, driverből megy, így hatékonyabb lehet. Bár, ennek én asztalon is örülnék, de tényleg az ultramobil fronton van a legtöbb ember számára jelentősége.Szerk.: typo
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jóval egyszerűbb itt a helyzet. Ilyen megoldása még senkinek sincs, mert ha belemész a driverbe, akkor képtelen vagy korlátozni az fps-t. Ez nem csak az átlagfelhasználók számára van így, hanem mindenkinek, mert a driveren belül hiányzik ez a funkció. Ez tény.
Az is tény, hogy alternatív programokban bárkinek elérhető, csak ez nem a driver része. Ennyire egyszerű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest