- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Dehogynem. Csak arra AB-t használok. De ÉN akarom állítani. Ha az AMD meghajtója tudja majd mindazt, amit az AB, akkor érdekel, addig viszont lehetőleg igyekezzenek minél kevesebbet újítani és javítani, minden AMD-felhasználó érdekében.
Minden játékban lehet VSync-et állítani, nem kell feltétlenül driverből.
Az viszont 100%, hogy a ma is rengeteg órajelváltogatás okozta hibát az újítás csak soxorozni fogja.imibogyo: Igazad van, csakhogy az nV-nál tudni fogod, hogy szar kártyát vettél, AMD-nél meg nem. Első esetben reklamálhatsz, másodikban eszedbe sem jut. Gagyi gyártótól nyilván nem szabad semmit megvenni, és igen, aki olyat gyárt, az maga javítsa. Én sosem okoltam az AMD-t olyasmiért, ami nem az ő saruk, de ha hivatalosan támogatják a gagyi cuccokat amire az egész terv egyértelműen mutat), akkor felelősnek tartom őket érte. És persze nem változtat azon, hogy egy 290X kártya adott esetben egy 270 szintjén totyogjon 3x áron. Ilyen nV kártyát nem hiszem, hogy láttál.
Mondjuk, ha eladhatom a 7870XT-met, hogy az új meghajtókkal majd ugyanazt a teljesítményt tudja, mint egy 290X, hiszen ma is mindent visz fullban (-PX), akkor ez kevésbé fog zavarni.
Amilyen hibát te tapasztaltál, az nem csökkentette a VGA-id teljesítményét, ahhoz meg nem kell csúcskártya, hogy egy magas FPS-számú játék cicergést okozzon. -
katt777
félisten
Érdekes megközelítés. Én eddig azt hittem, hogy a VSync, amely programból vagy éppen a driverből is bekapcsolható, pontosan betölti ezt a funkciót az adott monitornak megfelelően.
Mivel a fentiek alapján nyilvánvalóan semmi szükség FPS-limiterre, ennek beépítése a józan logika szerint egészen más okra vezethető vissza. Konkrétan a felhasznált alkatrészek minőségére, amelyek nem bírnák a terhelést, esetleg ciripelnének...Leszabályozott VGA-n persze kisebb eséllyel jönnek ki hardveres (ne adj isten, driveres
) hibák, ergo lehet szemetet teríteni, nagyobb a haszon, amire meg égető szükségük van.
Akinek nem kell magas FPS, vegyen olcsó kártyát, ha meg az AMD korlátozza a VGA-m kihasználhatóságát, akkor térítse vissza az árkülönbözetet, amennyivel kevesebbért megkaphattam volna egy ugyanezt a teljesítményt nyújtó karit.
Remélem, nem lesz szükségem más okból frissebb driverre, amíg nem lesz ismét normális támogatással bíró VGA a gépemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest